Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μιλά για τις «εκπλήξεις» στα νέα επεισόδια και το «πάγωμα» της σειράς
Media

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω μιλά για τις «εκπλήξεις» στα νέα επεισόδια και το «πάγωμα» της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά έχει διακόψει τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και ακόμη δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για το πότε θα δούμε τα νέα επεισόδιο ή πότε οι πρωταγωνιστές θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τους μετά την προβολή των στοκ επεισοδίων.

Η Δανάη Μιχαλάκη, η οποία υποδύεται με μεγάλη επιτυχία τη «Δρόσω», την μικρότερη αδερφή της οικογένειας Σταμίρη μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της για το «πάγωμα» της σειράς ενώ αποκαλύπτει τις εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι σεναριογράφοι.


Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού τα πάντα άλλαξαν. Όταν σε ενημέρωσαν πως τα γυρίσματα των “Άγριων Μελισσών” παγώνουν, ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες;
«Το περίμενα ότι θα γίνει και έτσι έπρεπε. Αυτό ήταν το σωστό.»


Έχετε ενημέρωση από την παραγωγή πότε υπάρχει ενδεχόμενο να επιστρέψετε και πάλι στο πλατό;
«Αυτό είναι κάτι που κανείς μας δεν το γνωρίζει. Σίγουρα όλοι θέλουμε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, τα οποία μας έχουν λείψει, αλλά προτεραιότητα μας είναι η υγεία μας αλλά και των γύρω μας.»


Υπάρχουν κάποιες πληροφορίες πως το φετινό φινάλε της σειράς θα είναι διαφορετικό από αυτό που προγραμματιζόταν και κάποιες εξελίξεις θα μεταφερθούν τελικά για του χρόνου. Γνωρίζεις κάτι γι’ αυτό;
«Όλα έχουν “παγώσει” τώρα και λόγω αυτού τα πράγματα έχουν μείνει πίσω. Δεν γνωρίζω κάτι, αλλά είμαι σίγουρη ότι η Μελίνα Τσαμπάνη και οι υπόλοιποι σεναριογράφοι θα μας εκπλήξουν.»


Ισχύει πως ο δεύτερος κύκλος της σειράς, όποτε κι αν αυτός ξεκινήσει, θα μεταφέρει την πλοκή πέντε χρόνια μετά;
«Εμείς οι ηθοποιοί μαθαίνουμε τις εξελίξεις της σειράς μόνο όταν παίρνουμε τα σενάρια στα χέρια μας. Δεν ξέρω πώς η Μελίνα έχει φανταστεί τους ήρωες της, πώς θα χαράξει τον δρόμο τους και ποιες εκπλήξεις τους επιφυλάσσει.»


Εσύ έχεις συμφωνήσει τη συμμετοχή σου στον δεύτερο κύκλο της σειράς;
«Οι συζητήσεις των καναλιών με τα τηλεοπτικά πρόσωπα συνήθως γίνονται αυτήν την εποχή, όμως η σκληρή πραγματικότητα της πανδημίας έχει “παγώσει” τα πάντα, όλα έχουν πάει πίσω.», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved