Άγριες Μέλισσες: Όταν η «Μυρσίνη» έκανε guest στην κωμική σειρά «Εκείνες και εγώ» πριν από 24 χρόνια
Media

Άγριες Μέλισσες: Όταν η «Μυρσίνη» έκανε guest στην κωμική σειρά «Εκείνες και εγώ» πριν από 24 χρόνια

Από τη μία επιτυχία στην άλλη έχει μάθει, από την αρχή, σχεδόν, της καριέρας της, να μεταπηδάει η Κατερίνα Διδασκάλου την οποία απολαμβάνουμε φέτος ως Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες!

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία έχει καταφέρει, όσα χρόνια βρίσκεται στο προσκήνιο λόγω των μοναδικών ρόλων που ερμηνεύει, να χαίρει της εκτίμησης τόσο των συναδέλφων της όσο και του κοινού, φέτος σημειώνει τεράστια επιτυχία με τον ρόλο της ως Μυρσίνη, σύζυγο του Δούκα από τις Άγριες Μέλισσες.

Πολλά χρόνια πίσω, όμως, σχεδόν στα πρώτα βήματα της καριέρας της, είχε κάνει ένα guest στην εξίσου επιτυχημένη σειρά Εκείνες και εγώ με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη εμφάνισή της:

Η Κατερίνα Διδασκάλου τότε είχε υποδυθεί τη μέλλουσα σύζυγο και τελικά νύφη, στο πλευρό του Δημήτρη Πιατά. Μάλιστα το συγκεκριμένο επεισόδιο προβλήθηκε χθες, Μεγάλο Σάββατο, με την Κατερίνα Διδασκάλου, πολύ όμορφη και εντυπωσιακή, να κερδίζει τις εντυπώσεις. Αξίζει να δείτε το παρακάτω απόσπασμα από την εμφάνισή της στη συγκεκριμένη σειρά του ΑΝΤ1 που τότε (1996-1998) είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved