Παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού δούλευε στη... βρετανική αστυνομία!
Media

Παρουσιαστής κεντρικού δελτίου ειδήσεων μεγάλου καναλιού δούλευε στη... βρετανική αστυνομία!

Μπορεί τώρα να παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μεγάλου καναλιού, όμως στο παρελθόν έκανε μία τελείως διαφορετική δουλειά και μάλιστα εκτός ελληνικής επικράτειας. 

Αν και τώρα λοιπόν βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της ενημέρωσης της χώρας μας, παλιότερα έκανε μία τελείως διαφορετική δουλειά και μάλιστα στη Μεγάλη Βρετανία. Ήταν... αστυνομικός!

Ο λόγος για τον Γιάννη Μούτσο, παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega το Σαββατοκύριακο και παρουσιαστή της εκπομπής έρευνας Off the record στο ίδιο κανάλι. Δείτε τι ακριβώς αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του για τον πρότερο βίο αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Ψάχνοντας για σένα, διάβασα ότι η πρώτη σου δουλειά ήταν στη βρετανική αστυνομία.

Η εμπειρία αυτή προέκυψε στην αρχή της καριέρας μου στον χώρο των media. Μου έδωσε την ευκαιρία να εμπλακώ πρακτικά με το πίσω μέρος της τηλεόρασης και της παραγωγής. Συναναστράφηκα με ανθρώ­πους υψηλόβαθμους και έμαθα τι σημαίνει επαγγελματισμός. Τι συγχωρείται και τι όχι. Μέσα από τη δουλειά μου στη βρετανική αστυνομία είδα τον χώρο των δημοσίων σχέσεων και της επικοινωνίας υπό άλλο πρίσμα και μάλιστα πολύ νωρίς σε σχέση με την Ελλάδα.

Μεγάλο σχολείο για σένα είναι και ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Σου λείπει από την ελληνική τηλεόραση μια εκπομπή όπως ο «Αθέατος κόσμος»;

Ο Κώστας ήταν και θα είναι πάντα ένας αγα­πημένος μου άνθρωπος. Τον εκτιμώ πολύ! Ίσο για τον «Αθέατο Κόσμο», πιστεύω πως όλα τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους και μετά έρχονται νέα τηλεοπτικά προϊόντα που βρίσκουν το δικό τους κοινό. Τα καλύ­τερα έρχονται.

Θα βρισκόσουν ποτέ σε μια ψυχαγωγική εκπομπή;

Νομίζω πως δεν θα ήταν του τύπου μου. Αλλωστε, αυτή την περίοδο κάνω αυτό που μου αρέσει.

Τι άλλο θα σε ενδιέφερε να κάνεις στην TV;

Ντοκιμαντέρ σε εμπόλεμη ζώνη, αν και πλέ­ον τέτοιες παραγωγές μοιάζουν μακρινά όνειρα.

Μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης, δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για σένα...

Είναι συνειδητή επιλογή να μην εκθέτω την προσωπική μου ζωή. Όταν την εκθέτεις, τότε πρέπει να είσαι έτοιμος να πληρώσεις το τίμημα. Ο τηλεθεατής δεν θα κρίνει μόνο τα καλά, θα κρίνει και τα άσχημα. Ωστόσο, αφού ρωτάς, να σου πω ότι είμαι πα­ντρεμένος και έχω ένα μικρό κοριτσάκι που τρελαίνομαι αν δεν το δω. Η δουλειά μας είναι απαιτητική και μας απορροφά πολύ συχνά. Η δουλειά και η οικογένεια έχουν τον πρώτο ρολό στη ζωή μου. Όταν υπάρχει ισορροπία, πετυχαίνεις και στα δυο, πράγμα πολύ δύσκολο στην πράξη! Αν κάπου γείρει η ζυγαριά, το έχασες το παιχνίδι.

Πηγή: TV Κους Κους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved