«Με τον θάνατο του Ευρυπιώτη δεν πιστεύω ότι γίνεται ριμέικ της σειράς «Της Ελ­λάδος τα παιδιά»»
Media

«Με τον θάνατο του Ευρυπιώτη δεν πιστεύω ότι γίνεται ριμέικ της σειράς «Της Ελ­λάδος τα παιδιά»»

Κάποιος από τους συντελεστές της θρυλικής, πλέον, σειράς του ΑΝΤ1 η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία στο παρελθόν, θεωρεί αδύνατον να αναβιώσει στην τηλεόραση το Της Ελλάδος τα παιδιά, μετά τον θάνατο του αγαπημένου Κώστα Ευριπιώτη

Έχω μείνει κι εγώ άφωνος, όπως όλος ο πλανήτης, με αυτό το, εκτός πραγματικότη­τας, θέμα του κορονοϊού. Δεν ξέρουμε από ποια γωνία να το κοιτάξουμε, δεν ξέρου­με πόσο θα μείνουμε μέσα, δεν ξέρου­με πώς ξεκίνησε, δεν ξέρουμε τίποτα...», σχολίασε στο Secret ο συνθέτης, τραγουδι­στής και ηθοποιός Γιάννης Σαββιδάκης.

«Έχω την αίσθηση ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι καλά, αλλά για την πρώτη ανάγνωση. Είναι σαν να πέφτουμε στη θάλασσα και συγχρόνως να προσπαθού­με να μη βραχούμε».

Εύχεται να τελειώσει γρήγορα αυτή η τρέλα, γιατί, όπως λέει, είναι τόσο όμορ­φος ο πλανήτης μας για να μένουμε μέσα και να μην τον χαιρόμαστε. «Ίσως είναι και ένα μήνυμα από τη Γη, που μας παρακαλεί να τη φροντίζουμε πιο πολύ στο μέλλον.

Εύχομαι πάντως σε εμάς τους καλλιτέχνες να κρατηθούμε δυνα­τοί και εμπνευσμένοι, για να διατηρούμε και τον κόσμο πιο χαρούμενο και σε ψυ­χική ισορροπία».

Κάνοντας μια αναδρομή για το πώς ξε­κίνησε το τραγούδι, θυμάται πως στα 12 χρόνια του έκανε μαθήματα κιθάρας και βιολιού. Καθώς έδειχνε ιδιαίτερη ικανότητα στο να αποστηθίζει μουσικές, ρυθμό και στίχους, έκανε την οικογένειά του το πρώτο του ακροατήριο.

«Είχα την τάση να τραγουδάω και να κάνω αστεία ή να υποδύομαι κάποιον άλλον, αλλά δεν είχα καταλάβει ότι αυτό ήταν και είναι το κάρ­μα μου, το πεπρωμένο μου. Η μουσική, ιδιαιτέρως, με ακολουθεί όπου κι αν πη­γαίνω. Υπάρχει μέσα μου, την ακούω στο μυαλό μου και στα όνειρά μου».

Πάμε και στο ριμέικ του σίριαλ «Της Ελ­λάδος τα παιδιά»; «Θα ήταν τέλεια ιδέα, αλλά μετά τον θάνατο του Κώστα Ευριπιώτη δεν πιστεύω πως γίνεται. Η ομάδα αυτή των σμηνιτών δεν έπρεπε να σπά­σει».

Στο «YFSF» γιατί δεν εξαργύρωσε τη νίκη του στον β’ κύκλο; Ο ΑΝΤ1 γιατί δεν τον αξιοποίησε, «Ως μονάδα, εξαργύρωσα αυτή την επιτυχία με πολλές συναυλίες και εμφανίσεις, όπως και με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ Annie. Όσον αφορά τo θέμα του ΑΝΤ1, δεν μπορώ να παραθέσω κάποια εύλογη απάντηση». Αν ήταν ευρωβουλευτής, θα έμπαινε στην κριτική επιτρο­πή του «YFSF»; «Ίσως, αν ήμουν πέρυ­σι, να είχα προταθεί και να είχα εκλεγεί ευρωβουλευτής. Τότε είναι βέβαιο πως θα ήμουν και φέτος στην επιτροπή του “YFSF”. Αν μου το ζητούσαν, εγώ θα το αποδεχόμουν», παραδέχεται.

Τον τελευταίο καιρό γράφει συνέ­χεια τραγούδια και μουσικές, πειραματιζόμενος με ήχους και ιδέες. Πριν από δύο μήνες έκανε μια δεύ­τερη εκτέλεση στο τραγούδι του δα­σκάλου του, Μ. Πλέσσα, με τίτλο «Θα κλέψω τα τριαντάφυλλα», και τρα­γούδησε του Λάμπρου, το «Τραβά­τε με κι ας κλαίω», για την ομώνυμη θεατρική παράσταση. Κυκλοφορούν στο YouTube.

Γενικά, όταν εμφανίζεται σε live, πάντα υπάρχουν κάποιοι που ζητούν τραγού­δια που δεν είπε. «Από τις εμφανίσεις μου ποτέ δεν λείπουν “Το κορίτσι μου κοιμάται”, “Δέκα μάγισσες” και το “Έχεις τον τρόπο”». Για τον κλάδο του, θεωρεί πως από τη στιγμή που υπάρχουν πληρωμένες playlists δεν υπάρχει κανονι­κό ραδιόφωνο. Όσο για την τηλεόραση, αρκείται μόνο σε τένις, NBA και ταινίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved