Media

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω απολαμβάνει την καραντίνα της! Αποκάλυψε τις στιγμές της μέσα στο σπίτι

Άγριες Μέλισσες: Όπως όλοι μας έτσι και η τηλεοπτική Δρόσω μακριά από τα γυρίσματα της σειράς προσπαθεί όσο μπορεί να απολαμβάνει την καραντίνα της.

Η Δανάη Μιχαλάκη, μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της περιέγραψε τη νέα της καθημερινότητα και μοιράστηκε τα συναισθήματά της.

Πώς βιώνεις όλο αυτό που ζούμε με την πανδημία; Σε αγχώνει, σε φοβίζει, αισιοδοξείς για το μέλλον;
«Δεν σου κρύβω ότι στην αρχή με φόβισε λίγο. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Δεν με αγχώνει, ξέρω ότι κάποια στιγμή όλο αυτό θα τελειώσει, αλλά ξέρω επίσης ότι ως κοινωνία θα μας στιγματίσει και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο»


Πιστεύεις πως οι συνθήκες στην τηλεόραση και ειδικά στον τομέα της μυθοπλασίας θα είναι τελείως διαφορετικές την επόμενη μέρα;
«Πιστεύω πως πολλοί θα επηρεαστούν απ’ όλο αυτό που βιώνουμε τώρα. Και ίσως οι Αμερικανοί σεναριογράφοι έχουν αρχίσει κιόλας να ετοιμάζουν τη νέα εποχή των σίριαλ, παρότι κάποια από αυτά την είχαν προλάβει την κατάσταση»


«Μένουμε σπίτι». Πώς είναι η καθημερινότητά σου στις ατελείωτες ώρες της καραντίνας; Ποιες ασχολίες επιλέγεις;
«Περνά ευχάριστα η καθημερινότητά μου. Διαβάζω, μαγειρεύω, ασχολούμαι με το σπίτι, βλέπω σειρές, μιλάω με φίλους, κάνω γυμναστική, κάτι που δεν προλάβαινα να κάνω με τα γυρίσματα και μου είχε λείψει πολύ. Γενικότερα κάνω πράγματα που δεν προλάβαινα να κάνω και μπορώ να σου πω ότι την καραντίνα προσπαθώ να την απολαμβάνω!»


Για κάποιους η απομόνωση λειτουργεί και ψυχαναλυτικά. Εσύ μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία;
«Οχι, δεν έχω ανάγκη να μπω σε τέτοια διαδικασία και δεν λειτουργώ έτσι ως άνθρωπος», είπε η ηθοποιός στο Τv Έθνος.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved