Alpha: Η δραματική σειρά που παίρνει το πράσινο φως και όλα όσα θα δούμε
Media

Alpha: Η δραματική σειρά που παίρνει το πράσινο φως και όλα όσα θα δούμε

Μια ακόμη σειρά θα συνεχίσει στον Alpha στο νέο πρόγραμμά του.

Η επέλαση των τουρκικών σίριαλ καλά κρατεί, ο Alpha εξασφάλισε τον 2ο κύκλο του «Κράτα μου το χέρι» και ετοιμάζεται να το επαναφέρει σύντομα στη μικρή μας οθόνη.

Η σειρά περιγράφει τον αγώνα μιας νεαρής κοπέλας, που χάνει τα πάντα σε μια νύχτα. Πρόκειται για την ιστορία μιας σύγχρονης Σταχτοπούτας. Ο δρόμος της Αζρά, που χάνει σε μια νύχτα ό,τι πιο πολύτιμο έχει, διασταυρώνεται με του Τζενκ, η μοίρα του οποίου είναι παρόμοια. Η σειρά, παράλληλα με τον παθιασμένο έρωτα της Αζρά και του Τζενκ, μεταφέρει στην οθόνη και τον αγώνα της Φεριντέ Τσελέν να κρατήσει ενωμένη την οικογένειά της.

Η κυρία Φεριντέ είναι ιδιοκτήτρια μιας αξιόλογης εταιρείας τροφίμων στην Τουρκία. Ξεκίνησε στη ζωή φτιάχνοντας σούπες και από ένα μικρό κατάστημα έγινε ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας που έχει αλυσίδα εστιατορίων.

Στα νέα επεισόδια που θα βγουν στον αέρα υπάρχουν μεγάλες ανατροπές: Η Σουμρού πιστεύοντας ότι η Αζρά είναι πάλι με τον Τζενκ, στέλνει τον Μερτ εσωτερικό σε σχολείο. Η Σουμρού, είναι η απόλυτη νικήτρια: κατάφερε να καταχραστεί τα χρήματα του νεκρού άνδρα της, να χωρίσει τον Τζενκ και την Αζρά, να μπει στον Ομιλο Τσελέν! Ο Τζενκ πηγαίνει στο νέο σπίτι της με λουλούδια. Μόνο που εκεί βρίσκεται ήδη ο Καντίρ. Ο Τζενκ θολώνει και οι συνέπειες θα είναι πολύ άσχημες για όλους. Η Σεράπ είναι η κρυφή χρηματοδότης της Σουμρού: η γυναίκα που αρνήθηκε να δώσει τα χρήματα στον γιο της για να σώσει την εταιρεία, τα έδωσε στη Σουμρού!

Η Σεράπ ξεσπαθώνει τόσο έντονα και λέει τόσο πολλά στη Φεριντέ, που εκείνη νιώθει ότι δεν μπορεί να μείνει ούτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω στο σπίτι της. Η Αζρά κουράστηκε να φοβάται. Η Σουμρού και η Σεράπ είναι οι πρώτες που εισπράττουν την αλλαγή στη συμπεριφορά της κοπέλας.

Η Αζρά τρέχει να συναντήσει τον Τζενκ, ενώ την ίδια ώρα η Φατμά εμφανίζεται στην Αζρά και προσφέρεται να καταθέσει την αλήθεια για να μπει η Σουμρού στη φυλακή. Ο Καντίρ συνειδητοποιεί αργά ότι δεν ευθύνεται ο Τζενκ για την αυτοκτονία της αδελφής του. Οι δύο νέοι φθάνουν κοντά στον θάνατο... Την ώρα που ο Τζενκ βρίσκεται στο σπίτι της Αζρά, με όλη την οικογένειά του παρούσα για να τη ζητήσουν σε γάμο, οι εξετάσεις δείχνουν ότι έχει ανεύρυσμα στο κεφάλι. Ο Τζενκ μαθαίνει ότι αν κάνει εγχείρηση έχει 50% πιθανότητες να γίνει καλά. Θα περάσει τη δοκιμασία μόνος του! Παράλληλα ζητά να αγοράσει τις μετοχές του Ομίλου από τη Σουμρού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved