Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ:Για πρώτη φορά τα παρασκήνια των γυρισμάτων- Η κομμένη σκηνή που δεν είδαμε
Media

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ:Για πρώτη φορά τα παρασκήνια των γυρισμάτων- Η κομμένη σκηνή που δεν είδαμε

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ προβάλλεται κάθε χρόνο εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Και φέτος προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 και κάθε φορά σημειώνει υψηλή τηλεθέαση.

Το πρωινό πρόβαλε πρώτη φορά πλάνα από τα παρασκήνια των γυρισμάτων και μάθαμε τα μυστικά της σειράς αλλά και ποια σκηνή κόπηκε και δεν την είδαμε ποτέ!

Ο Νίκος Παρτσώλης ανέφερε ότι για τον ρόλο του Ιησού υπήρχαν δύο ονόματα στη σκέψη του Φράνκο Τζεφιρέλι, ο Ντάστιν Χόφμαν και ο Αλ Πατσίνο. Απορρίφθηκαν και τα δύο μιας και ήταν και οι δύο γνωστοί και δύσκολα το τηλεοπτικό κοινό θα τους ταύτιζε με τον Ιησού το κοινό. Για τον ίδιο λόγο δεν επιλέχθηκε και η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία προοριζόταν για τον ρόλο της Μαρίας της Μαγδαληνής.

Η πραγματική εικόνα του Ρόμπερτ Πάουελ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ήταν πολύ διαφορετική από αυτήν που είδαμε στην οθόνη. Το μακιγιάζ ήταν εκπληκτικό, χρησιμοποιήθηκαν πρόσθετα μαλλιά, μπλε αϊλάινερ στο πάνω μέρος του ματιού και λευκή σκιά κάτω από το μάτι.

Σημαντικό είναι ότι ο Τζεφιρέλι έδωσε εντολή να μην κλείσει ποτέ τα μάτια του ο Πάουελ, σε καμία σκηνή και έτσι έγινε.

Το τοπίο δεν είναι πραγματικό. Τα σκηνικά είναι εκπληκτικά και όλα τα κουστούμια είναι ραμμένα στο χέρι.

Η πιο δύσκολη σκηνή της σειράς ήταν αυτή της Σταύρωσης γιατί έπρεπε να προσέξουν να μην τραυματιστεί και να μη θα φαίνεται ότι είναι απλά δεμένος. Αυτό λύθηκε με μια ειδική κατασκευή. Μάλιστα για να φαίνεται εξαντλημένος ο ηθοποιός έκανε ειδική δίαιτα και 12 μέρες έτρωγε μόνο τυρί.

Ποια σκηνή κόπηκε; Αυτή που ο Ιησούς εισέρχεται μετά την Ανάσταση στον χώρο που βρίσκονται οι μαθητές του, τους δείχνει τις πληγές από τη Σταύρωση.

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved