MasterChef: Αυτή είναι η ηλικία της πιο επιβλητικής παίκτριας, Κατερίνας Λένη (Photos)
Media

MasterChef: Αυτή είναι η ηλικία της πιο επιβλητικής παίκτριας, Κατερίνας Λένη (Photos)

MasterChef 4: Η Κατερίνα Λένη είναι αναμφισβήτητα η πιο επιβλητική γυναικεία παρουσία που έχει περάσει ποτέ από ριάλιτι μαγειρικής!

Θες ο ιδιαίτερος χαρακτήρας της, Θες ότι τα λέει όλα «έξω από τα δόντια»; Θες ότι κατάφερε να φτάσει στο σημείο να διεκδικεί το έπαθλο δίχως να έχει επαγγελματικές γνώσεις στη μαγειρική;

Είναι σίγουρα ένα πρόσωπο το οποίο θα συνεχίσει να μας απασχολεί και μετά το τέλος του ριάλιτι.


Η Κατερίνα Λένη έχει γεννηθεί στην Πρέβεζα όμως μεγάλωσε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην πόλη Μπίλεφελντ.

Είναι κομμώτρια στο επάγγελμα εδώ και 22 χρόνια. Η σχέση της με τη μαγειρική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, όταν μαγείρευε η γιαγιά της.

«Είχα μια υπέροχη γιαγιά και θεωρώ σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό αυτό που είμαι σήμερα, της το χρωστάω. Η φετινή χρονιά για μένα ήτανε κάπως δύσκολη από θέμα υγείας. Έπαθα μια υπερκόπωση και χρειάστηκε να μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα. Η αλήθεια είναι πως αναθεώρησα κάποια πράγματα και αποφάσισα να κάνω κάτι τελείως κόντρα. Επειδή το αγαπάω», είχε πει η ίδια κι έτσι πήρε την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή.

Όσο για την ηλικία της;

Μπορείς να τη μαντέψεις;

Αν όχι, μπες στη gallery και δες πόσο χρονών είναι η όμορφη παίκτρια που έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού με τον αληθινό της χαρακτήρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved