Έλενα Πατρόκλου: «Όλη η αλήθεια για την αποχώρησή μου από το X-factor»
Media

Έλενα Πατρόκλου: «Όλη η αλήθεια για την αποχώρησή μου από το X-factor»

Για την ξαφνική αποχώρηση της από το X-Factor 3 και για την έντονη ρήξη που είχε με τον βοηθό της Κατερίνας Γκαγκάκη, τον Κώστα Καλημέρη, μίλησε η Έλενα Πατρόκλου. Σε μία συνέντευξη ποταμό η δασκάλα και καθοδηγήτρια του ταλεντ σόου του ΑΝΤ1 ανοίγει τα χαρτιά της και λέει τη δική της αλήθεια.Έφυγε από την Αμερική όπου βρισκόταν για συναυλίες με τους Ζιγκ Ζαγκ και την Άντζελα Δημητρίου επειδή η Κατερίνα Γκαγκάκη την ήθελε στο «X-factor 3». Και από το πρώτο κι όλας live άρχισαν τα προβλήματα. Τι έφταιξε αυτή τη φορά;


«Η πρώτη ρήξη ήρθε στην πρώτη πρόβα τζενεράλε όταν η Μαρία μαζί με εμάς επιλέξαμε το τραγούδι του Γιώργου Θεοφάνους "Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου". Τότε, μπροστά σε όλους ο κύριος Καλημέρης, άρχισε να αλλάζει το κομμάτι και την ερμηνεία της Μαρίας λέγοντας ότι το λέει λάθος και πως ήταν εκτός τόνου. Όλοι μας εκεί- που γνωρίζουμε από μουσική - είχαμε μείνει άφωνοι και όλοι μαζί κοιταχτήκαμε.




Δεν είναι δυνατόν λέω από μέσα μου και πήγα εκεί και του είπα "σε παρακαλώ Κώστα μου, μην το κάνεις αυτό γιατί το κομμάτι το λέει πολύ σωστά η Μαρία". Τότε άρχισε να ουρλιάζει χωρίς λόγο κάτι που εμένα δεν μου άρεσε καθόλου. Του είπα "είναι μικρό κοριτσάκι και θα το κομπλάρεις και αν μη τι άλλο το λέει πολύ σωστά το τραγούδι. Δεν είναι καθόλου εκτός τόνου, έτσι επιλέξαμε να πούμε το συγκεκριμένο κομμάτι". Προσπάθησα να τον ηρεμίσω όμως δεν μπορούσα να τον πείσω ότι τα αυτιά του τον απατούν. Ότι καταλάβαινε λάθος. Στο φινάλε γύρισε και μου είπε ότι εμένα θα ακούν και όχι εσένα. Τότε δεν άντεξα και του είπα "εμένα θα ακούν γιατί εγώ είμαι η μουσικός, εγώ επιλέχτηκα για να τους καθοδηγήσω και να τους διδάξω γιατί γνωρίζω πολύ καλά να κάνω την δουλειά μου..», λέει η καθηγήτρια φωνητικής.


Μετά από αυτό ένιωθε πως δεν μπορούσε να μείνει παρόλα αυτά επειδή είναι επαγγελματίας έκανε άλλη μια προσπάθεια η οποία όμως ήταν μάταιη. «Μετά από όλο αυτό ειλικρινά δεν μπορούσα να συνεχίσω. Είπα μέσα μου δεν πειράζει... Κι όμως την επόμενη μέρα, που κάναμε τη δεύτερη τζενεράλε, ήθελα ειλικρινά το κλίμα να είναι καλό και θετικό. Πήγα από μόνη μου βρήκα τον Κώστα και του είπα "Κώστα μου ότι έγινε εχθές το ξεχνάω, ίσως ήταν δύσκολη μέρα, μια κακιά στιγμή, ας το ξεχάσουμε, ας το πάρει το ποτάμι". Και γύρισε και μου είπε στεγνά "δεν ξέρω... Θα προσπαθήσω." Εγώ το έκανα για να μην υπάρχει αυτό το αρνητικό κλίμα. Δεν μου αρέσει να δουλεύω σε τέτοιου είδους συνθήκες.



Από εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι δεν θα πήγαιναν καλά τα πράγματα. Ήθελα την ίδια νύχτα να δώσω παραίτηση όμως δεν μπόρεσα να το κάνω. Θα τους κρέμαγα και δεν το ήθελα. Θα το έκανα μετά το πρώτο live. Εν τω μεταξύ από την πρώτη μέρα ο κύριος Καλημέρης μου ζήτησε να βρίσκεται συνέχεια στις πρόβες και στα στούντιο με τα κορίτσια της κυρίας Γκαγκάκη. Εγώ δεν του αρνήθηκα γιατί πίστεψα ότι θέλει να είναι εκεί και να βλέπει για να μιλάει με την κυρία Γκαγκάκη. Έστω να βλέπει την πορεία των κοριτσιών γι αυτό και το δέχτηκα άσχετα αν πέρσι ο ίδιος κύριος Θεοφάνους, με τόσες γνώσεις στη μουσική και τόσες επιτυχίες, όταν είχα αναλάβει τα κορίτσια του, δεν μου είχε ζητήσει κάτι τέτοιο γιατί με εμπιστεύτηκε 100% και ποτέ δεν μου έκανε ούτε μια υπόδειξη Ήξερε που εμπιστεύτηκε τη δουλειά του».



Όσο και αν προσπάθησαν όλοι να βρουν μια λύση αυτό ήταν αδύνατον. Μέχρι και ο Γιώργος Θεοφάνους ζήτησε να γίνει αλλαγή στις καθηγήτριες και στις ομάδες με σκοπό να κατευνάσει τα πνεύματα και να μην αποχωρήσει κανείς. Όμως μια καθηγήτρια δεν δέχτηκε και έτσι η Έλενα Πατρόκλου βρέθηκε εκτός από το «X-factor 3». Εκείνη πάντως δηλώνει πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου και ελπίζει τα κορίτσια από την ομάδα της Κατερίνας Γκαγκάκη να έχουν σωστή καθοδήγηση και να πάνε καλά γιατί έχουν όλα τα προσόντα. πηγή: showyime.com.cy


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved