Η κριτική της Πόπης Διαμαντάκου για Λιάγκα-Σκορδά
Media

Η κριτική της Πόπης Διαμαντάκου για Λιάγκα-Σκορδά

Η Πόπη Διαμαντάκου πήρε την πένα της και άρχισε πάλι να αρθογραφεί, να κριτικάρει και να μας θυμίζει συνεχώς τι σημαίνει… τηλεκριτικός. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.


Της Πόπης Διαµαντάκου.
Πάει καιρός που η τηλεόραση της κουτσοµπολίστικης µπαναλαρίας κατήργησε την ντροπή για την αµάθεια. Η απορία είναι µέχρι πότε αυτή θα χαρίζει σουξέ
Εξακολουθεί ο κόσµος της τηλεόρασης να κοιτάει κοιλίτσες. Έχει βγάλει µεζούρες και µετράει πόντο πόντο το φούσκωµα, αναζητώντας το κρυφό του «νόηµα». κάτοχοι των φουσκωµένων γαστρικών περιοχών πάλι, τηρούν υπερήφανη σιγή και επιδίδονται σε αµήχανα χαµόγελα, ενώ ο φακός τούς κάνει ωραία κοντινά πλάνα, τα οποία αναπαράγονται στη συνέχεια µετά µακροσκελών αναλύσεων από εκποµπές της «γαστρικής» ειδησεογραφίας – είδος, που γνωρίζει µεγάλη άνθηση στις µέρες µας.

Ποιος θα το ‘λεγε ότι θα κοιτούσαµε το τηλεοπτικό παρελθόν και οι τούµπες του Γρηγόρη στα δικά του πρωινάδικα θα µας προκαλούσαν τη νοσταλγία για µια τηλεόραση, που δεν είχε ακόµη παραδοθεί στην αλαζονεία του… αφαλού. Μπορεί να είχε παραδοθεί στη σάχλα και στον πανικό για τηλεθέαση, που ξορκιζόταν µε σκόρδα και κομποσκοίνια, αλλά ποιος το περίµενε ότι θα φτάναµε να θεωρούµε θέαµα και δη ψυχαγωγικό, το σταριλίκι.

Γιατί περί αυτού πρόκειται. Εδώ ο κόσµος χάνεται και µοναδική ενασχόληση του ζεύγους των ΣκορδαΛιάδων είναι να δείξουν στην εκποµπή τους πόσο οι άλλες εκποµπές ασχολούνται µαζί τους. Α, ναι! Και να θυµίζει κάθε τόσο ο Λιάγκας στη σύζυγό του ότι «βρίσκεται στο Μega» – η ούγια προπαντός!

Το ζεύγος της ΣκορδαΛιάς, ως επίλεκτα τέκνα της, πήρε απλώς τη σκυτάλη. Για να την πάει έως το µη περαιτέρω της µπαναλαρίας. Αλλά, όλα κι όλα, αυτή τη φορά η ούγια είναι «Μega». Έτσι κι αλλιώς στην τηλεόραση είναι όλα εφήµερα. Και όσο πιο κοντά στον πάτο είσαι τόσο µικρότερη και η διάρκεια.
πηγή: ΝΕΑ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved