Elif: Ο Τζεβαχίρ απειλεί τον Γιουσούφ ότι θα του πάρει το μαγαζί!
Media

Elif: Ο Τζεβαχίρ απειλεί τον Γιουσούφ ότι θα του πάρει το μαγαζί!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif

Η οικογένεια Εμίρογλου μαθαίνει για το παρελθόν του Γιουσούφ και για τον πατέρα του, που ήταν προπονητής στην ποδοσφαιρική ομάδα της γειτονιάς.

Η Λεϊλά είναι λυπημένη επειδή μπορεί ο Γιουσούφ να γύρισε στη γειτονιά αλλά τώρα περνάει το χρόνο του με τη Μελέκ. Ο Βεϊσέλ συμβουλεύει τον Μουράτ να δουλέψει με τον πατέρα της Αϊλά.

Συναρπαστικό και το νέο επεισόδιο της σειράς, Elif!

Ο Σελίμ έρχεται για άλλη μια φορά σε αντιπαράθεση με τον Βεντάτ και υποστηρίζει τη Σιταρέ. Ο Σελίμ τον χτυπάει και ενώ φεύγει με τη Σιταρέ, ο Βεντάτ ουρλιάζει πως θα εκδικηθεί.

Η Ασουμάν εξακολουθεί να είναι λυπημένη επειδή η Γκόντζα δεν της είπε ότι θυμάται τα πάντα. Θέλει να φύγει από το σπίτι αλλά η Γκόντζα την εμποδίζει και της προτείνει συνεργασία. Ακόμη της προσφέρει ένα νέο σπίτι και πιστωτικές κάρτες για αγορές χωρίς όριο. Όπως είναι φυσικό η Ασουμάν δέχεται την προσφορά.

Η Λεϊλά βλέπει τον Γιουσούφ στο δρόμο και προσπαθεί να τον αποφύγει αλλά είναι αδύνατο. Κάνουν μια μικρή συζήτηση και συνεχίζει ο καθένας τον δρόμο του. Ο Τζεβαχίρ και ο Γιουσούφ συναντιούνται τυχαία. Ο Τζεβαχίρ του λέει πως θα βρει τρόπο να του πάρει το μαγαζί.

Ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο.

Ο Ουμίτ ζητάει από την Αρζού να κάνει δουλειές του σπιτιού και εκείνη του απαντάει δεν είναι αυτό το στιλ της. Ο Ουμίτ της ζητάει να βρει υπηρέτρια. Η Γκόντζα λέει στην Ασουμάν πως πρέπει να βρουν έναν τρόπο για να εκβιάσουν τον Ερκούτ και την Αρζού και να παίξουν το παιχνίδι με τους ίδιους όρους, που το παίζουν και εκείνοι. Η Γκόντζα δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να ζητήσει τη βοήθεια του νόμου για να βρει το δίκιο της.

Ο Γιούσουφ κάνει αίτηση για να έχουν σύνδεση internet στο σπίτι του, όπου μένει πια η οικογένεια Εμίρογλου. Αγοράζει και έναν φορητό υπολογιστή για τα παιδιά. Ο Μουράτ πιστεύει πως βρήκε μόνος του τη νέα του δουλειά αλλά στην πραγματικότητα ο πατέρας της Αϊλά τα έχει κανονίσει όλα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved