Άγριες Μέλισσες: Η κυρά Ρίζω αποκαλύπτει αν θα είναι και του χρόνου στο καστ της σειράς! (photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Η κυρά Ρίζω αποκαλύπτει αν θα είναι και του χρόνου στο καστ της σειράς! (photos)

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση, αν και μετρά πολλά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι μία ηθοποιός που ποτέ δεν της χαρίστηκε τίποτε αλλά ούτε και επαναπαύτηκε.

Φέτος, παίζει στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», υποδυόμενη τη Ρίζω, και μας αποκαλύπτει κάποια από τα
μυστικά της επιτυχίας αλλά και όσα θα δούμε στα προσεχή
επεισόδια.

Ακόμη, πώς διαχειρίζεται την καραντίνα και ποιο
είναι το μάθημα που πρέπει να πάρουμε από όλο αυτό; Διαβάστε τι είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της...

Η φετινή χρονιά, μέχρι πριν από τον κορονοϊό, ήταν γεμάτη για εσένα. Κάνε μου έναν σύντομο απολογισμό...

Θεωρώ ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμα, παρά μόνο αν εξαιρέσεις την παράσταση «Οδύσσεια» που -θεωρητικά- ολοκληρώθηκε, αλλά άδοξα όπως όλες.

Όμως, αισθά­νομαι γεμάτη καλλιτεχνικά με αυτό που έκανα στο θέατρο και με τη σειρά «Άγριες Μέλισσες». Για εμένα, πέρα από το οικονομικό κομμάτι, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Από εκεί και πέρα, από επιλογή μου, δεν έκανα βραδινό θέατρο γιατί δεν είχα κάποια πρόταση που να με καλύπτει 100%, και έμεινα με τη σειρά και με το παιδικό θέατρο.

Είναι εύκολο να συνδυάζεις τα γυρίσματα καθημερινής σειράς με τις παραστάσεις παιδικού θεάτρου;

Σε αυτό το θέμα, ο Γιώργος Βασάλος, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος για τα προγράμματα στη σειρά, βασανίστηκε αρκετά. Οι καθημερινές πα­ραστάσεις ήταν στις 10.00 και τελείωναν γύρω στις 12.15, οπότε πριν από τις 13.30 δεν μπορούσα να κάνω γύρισμα, αλλά η μεγαλύτερη αγωνία μου ήταν να είμαι στην ώρα μου σε αυτό.

Μέχρι που... έρχεται ο κορονοϊός στη χώρα μας και «παγώνουν» τα πάντα, σωστά;

Ακριβώς. Πρώτα το θέατρο, γιατί η παράσταση αφορούσε τα και τα σχολεία από νωρίς, πριν ακόμα το απαγορεύσει το κράτος, σταμάτησαν τις επισκέψεις και τις εκδρομές, και έπειτα τα γυρίσματα της σειράς.

Πώς διαχειρίζεσαι όλη αυτή την κατάσταση;

Είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλο τον κόσμο και δικαιολογώ ακόμα και τις υπερβολικές αντιδράσεις. Ωστόσο, προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη, να κρατάω την αισιοδοξία και το χιούμορ μου. Από εκεί και πέρα, έχω περιορίσει τις μετακινήσεις μου στις πολύ απαραίτητες. Και επειδή στο σημείο που μένω τα εστιατόρια είναι ανοιχτά λόγω των ντελίβερι και το περίπτερο λειτουργεί σε 24ωρη βάση, δεν είχα συνειδητοποιήσει την ερημιά που υπάρχει. Όταν, λοιπόν, έκανα μια απογευματινή βόλτα και είδα τα πάντα κλειστά και ελάχιστους ανθρώπους να περπατούν, με έπιασε ένα μεγάλο ψυχοπλάκωμα και είπα ότι θα περιορίσω και αυτήν...

Τι πρέπει να μάθουμε μέσα από αυτήν την περιπέτεια;

Να μάθουμε όχι για τα πάντα υπάρχει κάτι χειρότερο και, μάλιστα, ότι για αυτό δεν πάει καν το μυαλό μας ότι μπορεί να έρθει. Ακόμα, βλέπο­ντας και διαβάζοντας για αυτό που ζούμε, όλος ο κόσμος θα μπορούσε να 'ναι καλύτερα προετοιμασμένος για μια πανδημία. Δεν είναι η πρώ­τη φορά που συμβαίνει. Επίσης, δεν έχει σημασία αν είσαι πλούσιος ή φτωχός, γιατί την ίδια μοίρα θα έχεις. Αυτό το άγνωστο είναι που τρομάζει περισσότερο από όλα. Τέλος, ότι το πολυτιμότερο αγαθό είναι η υγεία και όλοι πασχίζουμε να τη διατηρήσουμε.

Μίλησε μας για τη συνεργασία σου στις «Άγριες Μέλισσες»...

Η συγκεκριμένη συνεργασία έτυχε, πέτυχε, την ονειρευόμουν και την επεδίωξα. Ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ να συμβεί στη ζωή μου. Παρόλο που έχουμε να βρεθούμε σχεδόν έναν μήνα, μιλάμε καθημε­ρινά σε διάφορες ομάδες που έχουμε φτιάξει και είναι σαν να είμαστε μαζί.

Είμαστε ομάδα και αυτό, όπως ξέρεις, δεν συμβαίνει εύκολα σε τέτοιες δουλειές. Μάλιστα, το κλίμα που επικρατεί μου θυμίζει έντονα θεατρική δουλειά από τη στάση όλων των συναδέλφων, των συντελε­στών και των τεχνικών.

Όλοι ανυπομονούμε για το πότε θα αρχίσου­με ξανά γυρίσματα και ευχόμαστε να μην έχουμε δραματικές σκηνές, γιατί δεν θα μπορούμε να παίξουμε. Μόνο χαμόγελα θα έχουμε την πρώτη μέρα.

Με τη Ρίζω είστε κοντά ως χαρακτήρες;

Κοίτα να δεις, δεν κάνω τη γιατρό, αλλά έχω πάντα μαζί μου ένα μικρό φαρμακείο με τα χάπια της πρώτης ανάγκης, τα χάνζαπλαστ κ.ά. Μου αρέσει το κοινωνικό σχόλιο στην παρέα, αλλά, αν μου πεις ότι είναι μυστικό, από εμένα δεν θα κυκλοφορήσει. Και η Ρίζω, όμως, που ο < κόσμος τη χαρακτηρίζει κουτσομπόλα, έχει αποδείξει ότι όταν πρέπει L να κρατήσει κλειστό το στόμα της το κρατάει!

Πώς εκλαμβάνεις την επιτυχία της σειράς;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα το μέγεθος της επιτυχίας, αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα πάει καλά. Ειδικά δε από τη στιγμή που διάβασα τα σενάρια της Μελίνας Τσαμπάνη, έμαθα πως ο Λευτέρης Χαρίτος έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία, μαζί με τον Σπάρο Μιχαλόπουλο και τον Σταμάτη Πατρώνη, η Γιούλα Ζωιοπούλου -που δεν είναι πια μαζί μας- επιμελήθηκε τα κοστούμια, ο Αντώνης Χαλκιάς τα σκηνικά, ο Γιάννης Καραγιάννης την παραγωγή και, φυσικά, ότι θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Βλέπεις ότι η πρώτη μαγιά είναι εγγύηση για το αποτέλεσμα που φαίνεται. Μετά αρχίζεις και ακούς το καστ, που αποτελείται από ονόματα που είναι καταξιωμένα στον θεατρικό χώρο και ο κόσμος μπορεί να μην τα ήξερε. Προσωπικά ήμουν τόσο σίγουρη πως όταν θα έβλεπαν τη Μαρία Κίτσου θα μιλούσαν όλοι για αυτή, όπως και άλλα παιδιά και νεότερους συναδέλφους.

Η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Εσύ έχεις συζητή­σει για την παραμονή σου ή μη στο Διαφάνι;

Από αυτά που έχουμε συζητήσει, υπάρχει πρόθεση να παραμείνω στο Διαφάνι, αλλά δεν έχω κάνει περαιτέρω συζητήσεις ούτε έχω υπογράψει κάτι. Ξέρω μόνο την πρόθεση: με θέλουν και τους θέλω. (Γελάει.)

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved