Elif: ΣΟΚ! Ο Ερκούτ και η Αρζού ανοίγουν τα πακέτα τους και βλέπουν μέσα φίδια!
Media

Elif: ΣΟΚ! Ο Ερκούτ και η Αρζού ανοίγουν τα πακέτα τους και βλέπουν μέσα φίδια!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif!

Η Ελίφ και η Ιντζί είναι χαρούμενες με τον νέο υπολογιστή αλλά στο τέλος τσακώνονται γιατί η Ελίφ θέλει να κάνει μια εργασία στον υπολογιστή και η Ιντζί να παίξει ένα παιχνίδι. Η Γκόντζα και η Ασουμάν καταστρώνουν τα σχέδια τους εναντίον του Ερκούτ και της Αρζού και τους στέλνουν από ένα πακέτο.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif;

Η Σιταρέ περιμένει έξω από το μαγαζί τον Σελίμ. Ο Ερκούτ περνάει και την παρατηρεί και η κοπέλα νιώθει άβολα. Ο Ερκούτ φεύγει αλλά από απόσταση βλέπει τον Σελίμ να παραλαμβάνει τη Σιταρέ με το ταξί. Η Αρζού προσπαθεί να βρει υπηρέτρια για το σπίτι. Η Λεϊλά φτιάχνει ένα κέικ για τον Γιουσούφ ελπίζοντας πως θα τον δει. Ο Ερκούτ και η Αρζού ανοίγουν τα πακέτα τους και βλέπουν μέσα φίδια!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif!

Η Ελίφ και η Ιντζί πιστεύουν πως υπάρχουν φαντάσματα στη σοφίτα και φεύγουν τρέχοντας από το σπίτι. Πέφτουν πάνω στη Λεϊλά ενώ η Μελέκ και η Ζεϊνέπ τις ακολουθούν και έτσι για πρώτη φορά η Λεϊλά και η Μελέκ συναντιούνται. Η Μελέκ καλεί τη Λεϊλά στο σπίτι. Ο Σελίμ αφήνει τη Σιταρέ και λίγο αργότερα εμφανίζεται ο Βεντάτ, ο οποίος την απειλεί με ένα όπλο.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif!

Η Αρζού είναι αναστατωμένη μετά το πακέτο, που έλαβε και ο Ουμίτ της λέει πως έχει κάνει τόσους εχθρούς, που δεν μπορεί να μαντέψει ποιος ευθύνεται για το περιστατικό με τα φίδια. Ο Ερκούτ πάλι υποψιάζεται τον Σελίμ ως αποστολέα του πακέτου. Η Λεϊλά νιώθει άβολα για τη σχέση του Γιουσούφ με την οικογένεια Εμίρογλου. Η Μελέκ και η Αλιγιέ ανεβαίνουν στη σοφίτα του σπιτιού για να την καθαρίσουν…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved