Άγριες Μέλισσες:Ο Κυριάκος στο gossip-tv:Αποκαλύπτει πρώτη φορά τη σκηνή που γυρίστηκε χωρίς σενάριο
Media

Άγριες Μέλισσες:Ο Κυριάκος στο gossip-tv:Αποκαλύπτει πρώτη φορά τη σκηνή που γυρίστηκε χωρίς σενάριο

Άγριες Μέλισσες: Ο τηλεοπτικός Κυριάκος, μας άνοιξε το σπίτι του αλλά και την καρδιά του και μίλησε για όλα στο Insta live του gossip-tv.gr.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό πριν μερικές δεκαετίες όταν πρωταγωνίστησε σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες ενώ στην τηλεόραση έχει κάνει λίγους αλλά επιλεκτικούς ρόλους.

Στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 κρατά έναν από τους ρόλους «κλειδιά» και μιλώντας στο gossip-tv δε διστάζει να κάνει αποκαλύψεις.

Ο ηθοποιός μένει σπίτι με τη σύζυγό του και το νεογέννητο αγοράκι τους, φροντίζει να τηρεί ευλαβικά όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και μοιράστηκε μαζί μας τα νέα δεδομένα της καθημερινότητας του.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως είχε ένα λόγο παραπάνω να φοβάται λόγω της εξάπλωσης του ιού αφού το μωρό τους είναι μόλις λίγων μηνών.

Είναι ένας μπαμπάς για όλα και ο τρόπος που μιλά για τον γιο του εύκολα και σε κάνεις να σκεφτείς πως ναι, του ανήκει ο τιμητικός τίτλος του «χαζομπαμπά».

Δεν μείναμε όμως μόνο εκεί, αφού έκανε και αποκαλύψεις για το μέλλον της σειράς.

Ο ίδιος μας αποκάλυψε πότε ξεκινούν τα νέα γυρίσματα, ποια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει η παραγωγή προκειμένου όλοι τους να είναι προστατευμένοι ενώ μας αποκάλυψε για πρώτη φορά εκείνη τη σκηνή που γυρίστηκε εκτός σεναρίου αφού έπρεπε να ολοκληρωθεί πριν τη δύση του ηλίου.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για το μέλλον που θα έχει ο τηλεοπτικός του γάμος με την Ουρανία. Θα την πείσει ότι έχει μετανιώσει και πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους;

Δες όλα όσα αποκάλυψε ο τηλεοπτικός Κυριάκος στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved