Ελένη Μενεγάκη: Ο συνεργάτης της αποχώρησε και σπάει τη σιωπή του – Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Ο συνεργάτης της αποχώρησε και σπάει τη σιωπή του – Αυτός είναι ο λόγος που έφυγε!

Αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μετά από 17 χρόνια συνεργασίας και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του αποκαλύπτοντας τι συνέβη και έφυγε από την «Ελένη»!

Η είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγες ώρες μέσα από την εκπομπή, Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: «Παραιτήθηκε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, αιφνιδιαστικά, ο Γιώργος Ασημινάκης. Δουλεύουν μαζί 17 χρόνια, από τον Πρωινό Καφέ το 2003. Δεν τα πήγαιναν καλά το τελευταίο διάστημα, είχε κάποια παράπονα μαθαίνω.».

Και προστέθηκε: «Ο ίδιος περιορίστηκε στο να μου επιβεβαιώσει την πληροφορία, δεν μου είπε περισσότερα πράγματα αλλά μίλησα εγώ με ανθρώπους από το επαγγελματικό περιβάλλον και μου είπαν ότι υπήρχε ένα πρόβλημα. Κάποιες συμπεριφορές της παρουσιάστριας δεν τις ενέκρινε. Συμπεριφορές απέναντι στο πρόσωπό του, όχι γενικότερα, υπήρχε ένα πρόβλημα στη σχέση τους. Υπήρχαν πολλές διαφωνίες. Έχω μιλήσει με τη μια πλευρά, η πλευρά της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να έχει να πει κάτι άλλο»!

O Γιώργος Ασημινάκης είναι floor manager στο Just the 2 of Us και μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη το βράδυ της Τρίτης, αποκαλύπτοντας γιατί έφυγε!

Ο Γιώργος Ασημινάκης είπε: «Δεν υπήρχε λόγος να γίνει τόσο μεγάλος ντόρος. Ο μόνος λόγος που έγινε ντόρος είναι γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι μία. Δυστυχώς η συνεργασία μας τελείωσε. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν έχω σταματήσει να την αγαπάω. Ήταν η κακιά στιγμή. Επειδή υπήρξαν όμως πολλές κακές στιγμές, κάποια στιγμή και εγώ σαν άνθρωπος, προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους. Και αυτό δεν είχα την υπομονή να το αντέξω άλλη μια φορά.»!

Και υπογράμμισε: «Όταν με θίγουν επαγγελματικά προτιμώ να φεύγω. Τώρα είμαι στο Just the 2 of Us. Θα είμαι στο Your Face Sounds Familiar όταν ξεκινήσει κι αυτό. Και από του χρόνου πρώτα ο Θεός… Με την Ελένη έχουμε ζήσει τις καλύτερες στιγμές. Ελένη μου σε αγαπώ. Η Ελένη είναι η μοναδική μου αγάπη. Η μοναδική αγάπη δεν ξεχνιέται»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο αλλά και υπέροχα στιγμιότυπα από τη συνεργασία τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved