MasterChef: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε! Εκτός ριάλιτι ένα από τα μεγάλα φαβορί
Media

MasterChef: Η αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε! Εκτός ριάλιτι ένα από τα μεγάλα φαβορί

MasterChef 4: Μια ακόμη αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής. Αυτή η τελευταία ομαδική δοκιμασία έφερε υποψήφιους προς αποχώρηση τέσσερις από τους πιο δυνατούς παίκτες.

Οι Μέντορες του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έκριναν δίκαιο να υπάρξει μια αναμέτρηση μεταξύ του Γιώργου, του Κώστα, του Σταύρου και του Σταυρή, προκειμένου να απαλλαχθεί ένας από αυτούς και να βρεθεί ασφαλής στον εξώστη παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά του διαγωνισμού.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Σταύρο αφού κατάφερε να φτιάξει το τέλειο σνίτσελ σε αντίθεση με εκείνο του Κώστα που είχε μικρές διαφορές, οι οποίες όμως του κόστισαν.

Ο Σταυρής και ο Γιώργος ήταν ήδη στον εξώστη αφού στην πρώτη δοκιμασία δεν κατάφεραν να φέρουν το σωστό αποτέλεσμα.

Στην τελική φάση του επεισοδίου, η δοκιμασία αποχώρησης ανάμεσα στον Κώστα, στον Σταυρό και στον Γιώργο έκρυβε μια έκπληξη και για τους τρεις.

Οι υποψήφιοι έπρεπε μα ετοιμάσουν ένα γλυκό με πολλές παρασκευές και τεχνικές δυσκολίες. Απαιτούσε ταχύτητα, σωστό μέτρημα των υλικών αλλά και ωραία εμφάνιση.

Η σημερινή αποχώρηση έδειξε πώς μια στιγμή αδυναμίας μπορεί να κάνει κάποιον παίκτη να το μετανιώσει πικρά, για την ευκαιρία που άφησε να του φύγει.

Δες ποιος αποχώρησε από το ριάλιτι στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved