Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από τον Alpha - H αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από τον Alpha - H αποκάλυψη για το τηλεοπτικό της μέλλον!

H Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha! To συμβόλαιό της, όπως και των συνεργατών της λήγει 30 Ιουνίου και η παρουσιάστρια δεν έχει ανανεώσει με το σταθμό της Κάντζας ούτε πρόκειται!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές του χρόνου είχε γραφτεί ότι η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha και σχεδιάζει ταξίδι στην Αμερική με τον αγαπημένο της, Μάκη Παντζόπουλο.

Η απόφασή της είναι ειλημμένη και στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς θα πει όντως αντίο στον Alpha!

Στις αρχές του χρόνου είχε γραφτεί από τη Ρομίνα Ξύδα στην εφημερίδα, Πρώτο Θέμα, ότι η Ελένη Μενεγάκη από την αρχή της φετινής χρονιάς ανακοίνωσε επίσημα στον Alpha ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία τους. Η παρουσιάστρια θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και ήδη σχεδιάζει ταξίδι στην Αμερική με τον Μάκη Παντζόπουλο τον Οκτώβρη και μετά θα δει τι θα κάνει… Αυτά όμως προ κορονοϊού!

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από τον Alpha και το ανακοίνωσε και η συνεργάτιδά της και δημοσιογράφος, Κάλλια Καστάνη η οποία υπογράμμισε πώς και εκείνης η σύμβαση τελειώνει στις 30 Ιουνίου και δεν έχει συζητήσει για να παραμείνει στον Alpha!

Δείτε την αποκάλυψη της συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη αλλά και στην gallery που ακολουθεί θα μάθετε τα σχέδια της Ελένης για τη νέα σεζόν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved