Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Η νέα του εκπομπή στον Alpha και οι δυσκολίες που υπάρχουν
Media

Μιχάλης Κεφαλογιάννης: Η νέα του εκπομπή στον Alpha και οι δυσκολίες που υπάρχουν

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης παρουσιάζει με την Εύη Φραγκάκη τη νέα εκπομπή «Μένουμε Alpha».

Ο γνωστό δημοσιογράφος, λοιπόν, μίλησε για τη νέα αυτή τηλεοπτική πρόταση, τις απαιτήσεις που έχει ως εκπομπή, αλλά και όσα κάνει εκείνος κι οι συμπαρουσιάστριά του για να πείσουν τον κόσμο να γίνει μέρος της.

Ποιες μεθόδους εφαρμόζετε ώστε να «γλυκάνετε» με την Εύη Φραγκάκη το «Μένουμε Alpha»;

«Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρω­πος. Αυτή η υπεραισιοδοξία μου αποτελεί το καλύτερο φάρμακο για την εποχή που ζούμε. Δεν χρειάζεται να βρω, λοιπόν, κά­ποια ξεχωριστή μέθοδο. Θα είμαι ο εαυτός μου, αυτός που ξέρουν οι φίλοι μου και με έχουν χρίσει ως την “ψυχή της παρέας”».

Τι προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό το «Μένουμε Alpha»;

«Ουσιαστική πληροφορία γι’ αυτό που βιώνουμε όλοι, στη δύ­σκολη αυτή περίοδο. Πρόσωπα που έχουν κάτι να πουν, αλλά και να δώσουν κουράγιο σε όσους μας βλέπουν. Αυτό το “όλοι μαζί θα το περάσουμε, έστω και αν εί­μαστε σε φυσική απόσταση”. Η εκπομπή ήρθε για να καταργήσει αυτή την απόσταση».

Είναι μια απαιτητική εκπομπή;

«Ναι, δεδομένων των συνθηκών που οργανώνεται. Πολύ πιο δύ­σκολες είναι οι συνεννοήσεις και οι συνδέσεις. Αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι χρειάζεται να πειστούν, για να αποκαλύψουν την ιδιωτικότητά τους στην κα­ραντίνα. Πείθονται να το κάνουν όταν αισθανθούν ασφαλείς και νιώσουν ότι βοηθούν άλλους αν­θρώπους με τον τρόπο αυτό».

Με ποιους τομείς ασχολείται η εκπομπή;

«Με όλα όσα απασχολούν έναν άνθρωπο που βλέπει τη ζωή του να αλλάζει σε όλα τα επίπεδα και δεν ξέρει τι θα του ξημερώ­σει μετά απ’ αυτήν την ιστορία. Ψυχολογία πρώτα απ’ όλα. Σω­στή και ψύχραιμη ενημέρωση με σεβασμό στην επιστημονική αλήθεια και πολλές συζητή­σεις πάνω στην εμπειρία και τις διεξόδους, τις οποίες αναζητούν άλλοι άνθρωποι που βιώνουν τις ίδιες καταστά­σεις με όλους μας», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved