Στο έλεος της καραντίνας και η TV! Πότε επιστρέφουν σειρές και εκπομπές στις οθόνες μας; (pics)
Media

Στο έλεος της καραντίνας και η TV! Πότε επιστρέφουν σειρές και εκπομπές στις οθόνες μας; (pics)

Με την ελληνική τηλεόραση να είναι στο έλεος της καραντίνας εδώ και καιρό, η άρση των περιοριστικών μέτρων σημαίνει και επανεκκίνηση των προγραμμάτων των καναλιών! 

Όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να μην υπάρξει συγχρωτισμός στα πλατό των γυρισμάτων, όλοι οι συντελεστές σειρών και διαφόρων εκπομπών, απείχαν από τα καθήκοντά τους και έμειναν σπίτι.

Τώρα, όμως μένουν... ασφαλείς και επιστρέφουν στα γυρίσματα, αν και για κάποιες εκπομπές, θα υπάρξουν αντικειμενικά προβλήματα. Όπως για παράδειγμα για την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά που στην προ κορονοϊού εποχή συγκεντρώνονταν στα πλατό τουλάχιστον εκατό άτομα. Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει βρεθεί κάποια λύση γι' αυτό αφού ούτε μόλις δέκα καλεσμένοι να βρίσκονται στο πλατό γίνεται (τόσοι είναι μόνο η ορχήστρα) ενώ και η λύση της... μάσκας δεν ενδείκνυται για μία ψυχαγωγική εκπομπή γεμάτη κέφι και χορό.

Πάντως, ο ΑΝΤ1 έδωσε "σήμα" σε όλες τις παραγωγές του να κάνουν επανεκκίνηση για γυρίσματα στις 11 Μαΐου και μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 18 Μαΐου να ξεκινήσουν οι προβολές όλων των νέων επεισοδίων σε σειρές και εκπομπές.

Πάντως το... ποδαρικό κάνει το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη που φρόντισε να τηρήσει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να επιστρέψουν με ασφάλεια όλοι οι συμμετέχοντες στα πλατό. Αφού λοιπόν υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού, ξεκίνησαν τις πρόβες, μπήκαν στο πλατό και ήταν έτοιμοι για να κάνουν πρεμιέρα το Σάββατο 2 Μαΐου, νωρίτερα από όλους.

Αμφίβολο είναι, σε ό,τι αφορά το ΣΚΑΪ αν θα καταφέρει το My Style Rocks να επανέλθει στις οθόνες μας μιας και υπάρχουν δύο σκέψεις για το συγκεκριμένο project. Η μία είναι να επανέλθει η Κατερίνα Στικούδη με τα κορίτσια της και την κριτική επιτροπή στις οθόνες μας τον ερχόμενο Ιούνιο, όμως εξετάζεται και το ενδεχόμενο να γίνει η επιστροφή τον ερχόμενο Οκτώβριο. Ίδωμεν.

Γυρίσματα στα μέσα Μαΐου ξεκινούν και οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του Open Κόκκινο Ποτάμι καθώς απομένει μόλις ένας μήνας γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί για φέτος η σειρά των επεισοδίων.

Πρεμιέρα θα κάνει τον Ιούνιο η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη "Αντελίνα χτύπα το κουδούνι" όμως ακόμα σε... αναμμένα καρφιά κάθεται ο σύζυγός της Χάρης Βαρθακούρης με το Big Brother. Και αυτό γιατί ακόμα οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ δεν έχουν οριστικοποιήσει κάτι.

Η μία εκδοχή θέλει τον Μεγάλο Αδελφό να κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, όμως αυτό προϋποθέτει πως οι παίκτες θα πρέπει να κλειστούν στο σπίτι ένα μήνα πριν και αφού θα έχουν σιγουρευτεί οι ιθύνοντες ότι δεν ασθενούν από κορονοϊό.

Η άλλη εκδοχή είναι πως η παραγωγή θα προβληθεί με το ξεκίνημα της νέας σεζόν, να και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν κάποιες ενστάσεις καθώς το κανάλι έχει δώσει πολλά χρήματα για αυτό το project και θέλει να κάνει άμεσα απόσβεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved