Media

Νίκος Χαρδαλιάς: Τι λέει για το αυστηρό ύφος που έχει στην καθημερινή ενημέρωση; (Video)

Gossip-tv Team

Αποκαλύπτει γιατί έχει αυστηρό ύφος!

O Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε στον Αντώνη Σρόιτερ και στην Αυτοψία για το αυστηρό ύφος με το οποίο παρουσιάζεται στην καθημερινή ενημέρωση.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Όλο αυτό είναι μια προσχηματική φιλοσοφία που έχει αναπτυχθεί τον τελευταίο καιρό. Είναι άλλη η δουλειά του κύριου καθηγητή, άλλη η δουλειά η δική μου.»!

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων τόνισε: «Ο καθηγητής μας είναι εκείνος, ο οποίος επιστημονικά και εκπροσωπώντας μια μεγάλη ομάδα εμπειρογνωμόνων θα δώσει το στίγμα των πραγματικών θεμάτων που άπτονται του ιατρικού και υγειονομικού ενδιαφέροντος και η δική μου δουλειά είναι τελείως διαφορετική. Το όποιο αυστηρό μου βλέμμα και το όποιο αυστηρό μου ύφος δεν αφορά τον μέσο πολίτη. Χιουμοριστικά έχει αναπτυχτεί μια μεγάλη φιλολογία πάνω σε αυτό. Εντάξει, προσπαθώ να είμαι ευθύς και με τον τρόπο που επικοινωνώ στην καθημερινότητά μου, έτσι με τον ίδιο τρόπο επικοινωνώ με τους συμπολίτες μου. Υπάρχει ανάγκη να μην στρογγυλοποιήσουμε τις γωνίες, υπάρχει ανάγκη να πούμε την αλήθεια, να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να τους πω ποια είναι τα πραγματικά δεδομένα. Το ζήτημα λοιπόν, δεν είναι αν το ύφος είναι αυστηρό ή όχι. Το ζήτημα είναι αν αυτά που λέμε έχουν φέρει αποτελέσματα και αν αυτά τα αποτελέσματα είναι πολύ σημαντικά για να μπορέσουμε σήμερα να μιλάμε για την προοπτική να πάμε στην επόμενη φάση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved