Άννα Βίσση: Η συγκίνηση για τα εγγόνια της, οι εκπλήξεις και η απουσία του Καρβέλα
Media

Άννα Βίσση: Η συγκίνηση για τα εγγόνια της, οι εκπλήξεις και η απουσία του Καρβέλα

Μία μοναδική τηλεοπτική συναυλία έδωσε η Άννα Βίσση από τη συχνότητα του Mega

Στη δεύτερη εκπομπή μετά τον Αντώνη Ρέμο που επίσης ήταν μοναδικός, η απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια όπως πολλοί αποκαλούν την αγαπημένη Άννα Βίσση, η ίδια έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και χάρισε μοναδικές συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της εκπομπής ήταν αυτή που συνδέθηκε με Ηνωμένες Πολιτείες για να μιλήσει με τους εγγονούς της Νινίκο και Νέστορα, που της έχουν λείψει πολύ.

Οι όμορφες στιγμές όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού η Άννα Βίσση υποδέχτηκε, από μακρυά, βέβαια εκλεκτούς καλεσμένους όπως τον κορυφαίο τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά, τον σχεδιαστή μόδας Ζαν Πολ Γκοτιέ, την πρωταθλήτρια του τένις Μαρία Σάκκαρη, την αγαπημένη της Γιώτα Γιάννα αλλά και τον Προέδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη. Όλοι τους τη συνόδευσαν σε αυτό το μουσικό της ταξίδι με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Μία επίσης φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Άννα Βίσση ερμήνευσε το τραγούδι Γιασεμί που όπως είπε είναι το αγαπημένο της μητέρας της.

Η μεγάλη απουσία όμως ήταν αυτή του Νίκου Καρβέλα τον οποίο αν και ανέφερε πολλές φορές στην εκπομπή η Άννα Βίσση, δεν εμφανίστηκε σε καμία στιγμή.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο και άλλες όμορφες ερμηνείες της αγαπημένης τραγουδίστριας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved