Happy Traveller: Μένουμε Σπίτι και ταξιδεύουμε τηλεοπτικά με τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα!
Media

Happy Traveller: Μένουμε Σπίτι και ταξιδεύουμε τηλεοπτικά με τον Ευτύχη και την Ηλέκτρα!

Happy Traveller: Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα, τον Δεκέμβριο του 2019, πήγαν μία συναρπαστική κρουαζιέρα στην Καραϊβική. Αυτό το ταξίδι τους θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο 2 Μαΐου στις 17.40 στον ΣΚΑΪ.

Ξεκινώντας από το κοσμοπολίτικο Μαϊάμι μπαίνουν στο Symphony of the Seas, το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, για μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα. Το πλοίο είναι από μόνο του αξιοθέατο! Έχει 7 διαφορετικές γειτονιές, 23 εστιατόρια, 23 πισίνες, νεροτσουλήθρες, zip line, γήπεδα και πολλές ακόμα δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Στο πρώτο επεισόδιο της κρουαζιέρας, κάνουν στάση στον Άγιο Μαρτίνο, ένα μικροσκοπικό νησί χωρισμένο σε ολλανδική και γαλλική πλευρά και το βόρειο τμήμα, που ανήκει στη Γαλλία, αποτελεί το πιο απομακρυσμένο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στον Άγιο Μαρτίνο παίρνουν αυτοκίνητο για να κάνουν τον γύρο του νησιού και επισκέπτονται μία από τις πιο διάσημες παραλίες του κόσμου για παρατήρηση αεροπλάνων. Η παραλία "Maho" βρίσκεται δίπλα στον διάδρομο απογείωσης και έτσι ενώ κάνεις μπάνιο, βλέπεις τα αεροπλάνα να περνάνε κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved