Άγριες Μέλισσες: Το spoiler που δεν περιμέναμε!
Media

Άγριες Μέλισσες: Το spoiler που δεν περιμέναμε!

Ο τηλεοπτικός Προύσαλης από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε και έκανε αποκαλύψεις.

Ο Γιώργος Σουξές, λοιπόν, αναφέρθηκε στον ήρωά του και τη σχέση του με τη Ριζώ, αλλά και τι θα συμβεί μεταξύ τους, ενώ ακόμη μίλησε και για την πορεία του Μελέτη.

Γνωρίζετε αν κάποια πράγματα θα συμπυκνωθούν στο σενάριο;

Δεν νομίζω ότι θα συμπυκνωθούν πράγματα. Ωστόσο, επειδή έχει χαθεί ένας αριθμός επεισοδίων θα διαφοροποιηθεί η ιστορία. Αυτό είναι μια πληροφορία που έμαθα πρόσφατα από συνάδελφο.

Αυτό γίνεται επειδή ορισμένοι ηθοποιοί, όπως ο κύριος Στάνκογλου, έχουν δηλώσει πως δεν θα είναι στην επόμενη σεζόν;

Αυτό θα γινόταν αν γυρίζαμε και τα 150 επεισόδια της τωρινής σεζόν. Επειδή δεν θα γυριστούν αυτά, θεωρώ ότι ορισμένα από τα επεισόδια θα προβληθούν στην επόμενη σεζόν. Θεωρώ πως ο κύριος Στάνκογλου ενδεχομένως να είναι και μέχρι τον Οκτώβριο-Δεκέμβριο. Δεν πρόκειται δηλαδή να κοπούν πράγματα από τη σειρά, οι τηλεθεατές θα δουν την ιστορία όπως είναι, απλώς θα αναγκαστούμε να κάνουμε ένα λίγο διαφορετικό τέλος για τώρα.

Ακούγετα ότι θα υπάρξει κάποιο ερωτικό μπλέξιμο ανάμεσα στον Προύσαλη και στη Ρίζω.

Το έχω ακούσει κι εγώ πάρα πολλές φορές. Σε πρώτη φάση επειδή εγώ ως Προύσαλης είμαι ήρεμος άνθρωπος και δεν μπορώ τις φωνές, μου φτάνουν οι φωνές της μάνας μου. Δεν θέλω να είναι στερεοφωνικές και από τη μια και από την, Σε πρώτη φάση επειδή εγώ ως Προύσαλης είμαι ήρεμος άνθρωπος και δεν μπορώ τις φωνές, μου φτάνουν οι φωνές της μάνας μου. Δεν θέλω να είναι στερεοφωνικές και από τη μια και από την άλλη! (γέλιο). Επειδή η Ρίζω είναι πολύ καπάτσα γυναίκα, έμπορος, μπερδεύεται με όλα, είναι και γιατρός και ξεματιάστρα, πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος θα τον φέρει βόλτα! (γέλιο). Αν και πιστεύω ότι θα ήθελε μια πιο ρομαντική σχέση.

Βάσει περιλήψεων, έχουμε μάθει όχι εντοπίζει το φορτηγάκι του Μελέτη, αλλά δεν βρίσκει μέσα τη μάρτυρα και φτάνει στα όριά του.

Ναι, αυτές οι σκηνές δεν έχουν ακόμα γυριστεί, αλλά σεναριακά έτσι είναι. Όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή φτάνουν στα όριά τους. Ο Προύσαλης είναι ένας ήρεμος άνθρωπος, θέλει να πηγαίνει με το δίκιο, να τους επαναφέρει στην τάξη. Κάποια στιγμή, όταν βλέπει ότι τον κοροϊδεύουν μπροστά στη μούρη του, μπορεί και να σηκώσει το χέρι του.

Δεν το κάνει όμως επειδή έτσι είναι ως χαρακτήρας, θα ξεφύγει. Να λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι γεννήθηκε σε αυτό το χωριό, έχει μεγαλώσει με τους υπόλοιπους, έχει παίξει ως παιδί μαζί τους. Δεν μπορεί να γίνει βάναυσος απέναντι τους, όμως, κάποιες φορές και μεταξύ αδελφών μπορεί να συμβεί ένας ξυλοδαρμός!

Πηγή: 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved