J2US: Η επιστροφή του φαντασμαγορικού σόου μετά την καραντίνα, το Tik Tok και η έκπληξη του Κοκλώνη!
Media

J2US: Η επιστροφή του φαντασμαγορικού σόου μετά την καραντίνα, το Tik Tok και η έκπληξη του Κοκλώνη!

J2US: Το φαντασμαγορικό σόου του Open TV που κατάφερε να κάνει μόνο πρεμιέρα λίγο πριν μπούμε όλοι σε καραντίνα, επέστρεψε και ήταν πιο λαμπερό από ποτέ!

Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που αντιμετωπίζουμε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, το JUST THE 2 OF US επέστρεψε, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και του Υπουργείου Υγείας, παρουσία λοιμωξιολόγου στα γυρίσματα.

Δεκατέσσερις επαγγελματίες τραγουδιστές και δεκατέσσερις προσωπικότητες από διάφορους χώρους ετοιμάστηκαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα να «κλέψουν» την παράσταση προκειμένου τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής, για καλό σκοπό!

Και φυσικά η αποψινή έναρξη έκρυβε πολλές εκπλήξεις! Πρώτα απ' όλα οι χορευτές εμφανίστηκαν στη σκηνή χορεύοντας τραγούδια από Tik Tok ενώ αμέσως μετά ο Νίκος Κοκλώνης έκανε την ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη τραγουδώντας για πρώτη φορά στη σκηνή του J2US.

Από εδώ και στο εξής, κάθε εβδομάδα, τα εκρηκτικά ντουέτα θα δίνουν μοναδικό παλμό στη σκηνή του JUST THE 2 OF US παρουσιάζοντας ιδιαίτερες εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών.

Ο παρουσιαστής του φαντασμαγορικού σόου, Νίκος Κοκλώνης, όπως και η κριτική επιτροπή που αποτελείται από την απαστράπτουσα Δέσποινα Βανδή, την εκθαμβωτική Μαρία Μπακοδήμου, την πάντα κεφάτη Βίκυ Σταυροπούλου και τον πάντα καίριο Σταμάτη Φασουλή ήταν στις θέσεις τους για να μας χαρίσουν, μαζί με τους συμμετέχοντες όμορφες στιγμές αυτό το Σαββατόβραδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “Just The 2 of Us”, φέτος επικεντρώνεται στην ενίσχυση νοσοκομειακών μονάδων.

Το έπαθλο του ζευγαριού που θα κερδίσει στο J2US, όπως ανακοινώθηκε στην πρεμιέρα από τον Νίκο Κοκλώνη, θα διατεθεί για την αγορά θερμοκοιτίδων για το νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Όμως η προσφορά δεν σταματά εκεί. Παίκτες και παραγωγή αποφάσισαν να συγκεντρώσουν ένα επιπλέον ποσό για την αγορά αναλώσιμων και ιατροφαρμακευτικού υλικού για νοσοκομείο αναφοράς Σωτηρία, που υποδέχεται ύποπτα κρούσματα και αντιμετωπίζει επιβεβαιωμένα περιστατικά κορωνοϊού, με στόχο να ενισχύσει τους γιατρούς και νοσηλευτές, που την περίοδο της πανδημίας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της άνισης μάχης με τον COVID-19.

Κάθε ζευγάρι, για κάθε επεισόδιο που θα παραμένει στο παιχνίδι, θα διαθέτει ένα ποσό για την ενίσχυση του νοσοκομείου Σωτηρία. Το συνολικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα ανακοινωθεί στον τελικό του J2US.

Δείτε το βίντεο με την έναρξη του σόου...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved