Akis’ Food Tour: Μένουμε σπίτι και… ταξιδεύουμε στους καλύτερους προορισμούς με τον Πετρετζίκη!
Media

Akis’ Food Tour: Μένουμε σπίτι και… ταξιδεύουμε στους καλύτερους προορισμούς με τον Πετρετζίκη!

«Akis’ Food Tour», το νέο γαστρονομικό ταξίδι του Άκη Πετρετζίκη ολοκληρώνεται στον Alpha, την Κυριακή 03 Μαΐου 2020, στις 20:00, με ένα  επεισόδιο Best Of.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Άκης Πετρετζίκης ξεκίνησε ένα οδοιπορικό με σκοπό όχι απλώς να μας θυμίσει ότι ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου, αλλά και να μας αποδείξει πως κάθε γωνιά της κρύβει πολύτιμους γαστρονομικούς θησαυρούς.

Ταξιδέψαμε μαζί του, σε μερικές από τις πιο όμορφες αλλά και σε κάποιες από τις λιγότερο γνωστές περιοχές της χώρας μας, με οδηγό τη γεύση. Από τα πυκνά δάση της Εύβοιας μέχρι τις παραλίες της Λευκάδας που κόβουν την ανάσα και από την κορυφή του Ολύμπου μέχρι τα απομακρυσμένα χωριά στον Νότο της Πελοποννήσου ή τα χειμωνιάτικα Ιωάννινα, κάθε επεισόδιο ήταν μία διαφορετική γαστρονομική εμπειρία.

Στο 12ο και τελευταίο επεισόδιο του κύκλου του #AkisFoodTour, θα απολαύσουμε τις καλύτερες στιγμές, θέματα που δεν είδαμε μέχρι τώρα αλλά και… τα διασκεδαστικά παραλειπόμενα από όλα αυτά τα υπέροχα ταξίδια.

Θα επισκεφθούμε ξανά κάποια από τα πιο όμορφα τοπία της Ελλάδας, θα γευτούμε τοπικά προϊόντα και συνταγές που αποκαλύπτουν τον πλούτο της ελληνικής κουζίνας και θα θυμηθούμε τους ανθρώπους που δίνουν ψυχή στην ελληνική ύπαιθρο. Και επειδή αυτές τις μέρες μαγειρεύουμε περισσότερο από ποτέ, οι πρωτότυπες συνταγές του Άκη στα πιο απίθανα και πιο συγκλονιστικά τοπία, έρχονται για να μας γεμίσουν έμπνευση και δημιουργικές ιδέες.

Στο μουσικό σήμα της εκπομπής ο Σάκης Ρουβάς ερμηνεύει το τραγούδι «Το ταξίδι», σε μουσική Γιάννη Σκούταρη και στίχους Παντελή Κυραμαργιού.

Ξεχωριστοί άνθρωποι, υπέροχες συνταγές και τοπία που πραγματικά δείχνουν την Ελλάδα, όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved