Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια! Φυλακή, παγίδες, φόνοι και αποκαλύψεις
Media

Γυναίκα χωρίς όνομα: Συγκλονιστικά τα νέα επεισόδια! Φυλακή, παγίδες, φόνοι και αποκαλύψεις

Γυναίκα χωρίς όνομα: Μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν ο Ant1  θα επιστρέψει στην κανονική ροή του προγράμματος του προβάλλοντας ξανά τις αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές των τηλεθεατών. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η δραματική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Οι ζωές των ηρώων βρίσκονται σε κομβικό σημείο και μια στιγμή είναι αρκετή για να ανατραπούν τα πάντα! Σύμφωνα με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, όλα αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Συγκεκριμένα, η Μαρίνα και η Κάτια περιμένουν με αγωνία τη σύλληψη του Νίκου. Βέβαια, οι δυο τους τρέμουν στην ιδέα πως ο άντρας μπορεί να αποκαλύψει τα πάντα για την ψεύτικη ταυτότητα της Μαρίνας. Παράλληλα, η Μάρθα προσποιείται πως έχει μετανιώσει για όλα όσα έχει κάνει.

Η γυναίκα, μάλιστα, καταφέρνει με μαεστρία και ξεγελά ακόμα και τον ψυχίατρο της, ο οποίος πείθεται πως έχει ισορροπήσει ψυχολογικά. Οι ώρες περνούν και ο αστυνόμος, μετά τη συνάντηση που έχει με τον Νίκο, ψάχνει και βρίσκει την πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας. Τώρα πια, ο άντρας έχει στην κατοχή του όλα τα στοιχεία ώστε να κλείσει την κοπέλα στη φυλακή.

Η φωτογραφία από τότε που εκείνη ήταν κρατούμενη βρίσκεται στα χέρια του κι έτσι ζητάει από τη Μαρίνα να συναντηθούν. Έτσι, η τελευταία πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και δίνει κατάθεση! Εν τω μεταξύ, η Κάτια εξακολουθεί να έρχεται αντιμέτωπη με ένα μεγάλο πρόβλημα στη ζωή της. Αυτό δεν είναι άλλο από την Εύα. Η γυναίκα έχει βαλθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις της τελευταίας. Λίγο μετά, όπως θα παρακολουθήσουμε, ο Αργύρης ενημερώνεται από έναν δικηγόρο πως ένας αγαπημένος του συγγενής έφυγε από τη ζωή και εκείνος είναι ο μοναδικός κληρονόμος της μεγάλης του περιουσίας.

Μαθαίνοντας αυτή την εξέλιξη, η Κάτια συνειδητοποιεί πως για αυτόν τον λόγο η Εύα πλησίασε τον σύντροφο της και βάζει σκοπό της ζωής της να την ξεσκεπάσει. Έτσι, συναντάει τη γυναίκα και την κατηγορεί ευθέως για πλεκτάνη. Φυσικά, η Εύα αρνείται τις κατηγορίες και έπειτα προσπαθεί να πείσει τον Γιάννη να τη βοηθήσει ώστε να αποσπάσουν χρήματα από τον Αργύρη.


Η Μαρίνα μπαίνει στη φυλακή

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ευγενία, έχοντας μάθει τα δολοφονικά σχέδια του Χατζή κατά της 'Ελλης, αποφασίζει να βοηθήσει την κοπέλα. Στην αρχή, η τελευταία είναι επιφυλακτική μαζί της αλλά στην πορεία δέχεται τη βοήθεια της. Την επόμενη μέρα, η εγκυμονούσα περιμένει νέα από την Ευγενία. Όμως η τελευταία δεν εμφανίζεται ποτέ. Η Ευγενία βρίσκεται νεκρή στα γραφεία της εταιρείας. Επειτα από αυτή την εξέλιξη η Έλλη παίρνει μια καθοριστική απόφαση. Αυτή δεν είναι άλλη από το να φύγει μακριά ώστε να γεννήσει ασφαλής το παιδί της. Οταν ο Κωστής συνειδητοποιεί τι συμβαίνει με τον Χατζή, τρομάζει. Ωστόσο, μία ακόμα εξέλιξη αναμένεται να συγκλονίσει όλους τους ήρωες. Συγκεκριμένα, ότι ο ντετέκτιβ γνωρίζει την ταυτότητα της Μαρίνας! Η τελευταία είναι απελπισμένη, καθώς ξέρει ότι η αντίστροφη μέτρηση για να μπει στη φυλακή έχει ξεκινήσει.

Η ίδια δεν μπορεί να σκεφτεί πως δεν θα μεγαλώσει το παιδί της και καμία παρηγοριά απάτα αγαπημένα της πρόσωπα δεν μπορεί να την κάνει να αισθανθεί έστω και λίγο καλύτερα... Την επόμενη μέρα, ο Αργύρης ανακοινώνει στην Εύα πως θέλει να δώσει λεφτά στον Γιάννη και εκείνη αποφασίζει πως πρέπει να δράσει άμεσα για να τον κερδίσει. Κι ενώ ο Νίκος πιέζει τη Μάρθα να τον φυγαδεύσει, η Μαρίνα αποχαιρετά τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθώς από ώρα σε ώρα θα μπει στη φυλακή!

Όταν η κοπέλα συναντάει τον αστυνόμο, του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της με την Κάτια, για το πώς βρέθηκε στη φυλακή αλλά και γιατί απέκτησε νέα ταυτότητα. Η Μαρίνα μεταφέρεται στη φυλακή και η θλίψη της δεν περιγράφεται. Ωστόσο, μία απρόσμενη εξέλιξη αλλάζει ξανά τη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mytv , ο αστυνόμος αποφασίζει να την αφήσει ελεύθερη. Μόλις της ανακοινώνει την απόφαση του δάκρυα χαράς πλημμυρίζουν τα μάτια της. Επιστρέφοντας στο σπίτι, η Μαρίνα αγκαλιάζει θερμά τον Μιχάλη και τη Μελίτη. Πλέον τίποτα δεν είναι ικανό να χαλάσει την ευτυχία της. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει η ίδια...


Κάτια και Νίκος πέφτουν στην παγίδα της Μάρθας


Η Μάρθα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο της και ζητάει από τον Νίκο να συναντηθούν. Η γυναίκα σκοτώνει δίχως ενοχές τον άντρα και στη συνέχεια επικοινωνεί με την Κάτια ζητώντας της να πάει σε αυτό το σημείο. Αφού χτυπάει τη γυναίκα και την αφήνει αναίσθητη στο έδαφος, η Μάρθα μεταφέρει το πτώμα του Νίκου δίπλα της και στη συνέχεια τοποθετεί στο χέρι της Κάτιας το όπλο με το οποίο σκότωσε τον Νίκο. Στόχος της πια είναι να την κλείσει στη φυλακή για ένα έγκλημα που δεν έκανε ποτέ.

Οταν η Κάτια ανακτά τις αισθήσεις της και συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί, σαστίζει. Η γυναίκα είναι σίγουρη πως πίσω από αυτό κρύβεται η Μάρθα και επικοινωνεί αμέσως με τη Μαρίνα. Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα σε όλους. Τότε ο Αργύρης και ο Φώτης αποφασίζουν να κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν πως η γυναίκα είναι αθώα. Όμως οι αποδείξεις της Αστυνομίας μετά την έρευνα που κάνει δείχνουν πως η Κάτια είναι η δoλοφόνος του Νίκου! Παράλληλα, η Μάρθα είναι ικανοποιημένη από την πράξη της και γνωρίζοντας πως το ιατρικό απόρρητο την καλύπτει εξομολογείται στον ψυχίατρο της την πράξη της.

Εκείνος σοκάρεται και δεν μπορεί να πιστέψει πως τον ξεγέλασε έτσι. Η Κάτια συλλαμβάνεται και η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο πως η μητέρα της είναι αθώα! Ενώ η Κάτια παραμένει στο κρατητήριο ως βασική ύποπτος για τον φόνο του Γεωργίου, ο σταυρός που βρέθηκε στο χέρι του Νίκου δυναμώνει τις αμφιβολίες για το αν τελικά ήταν η Κάτια ή η Μάρθα εκείνη που τον σκότωσε. Αυτό, φυσικά, δεν εμποδίζει τη Μάρθα να επισκεφθεί την Κάτια στο κελί της, σε μια αδίστακτη επίδειξη ισχύος. Την ίδια στιγμή, όμως, η Μαρίνα πηγαίνει στον αστυνόμο το στικάκι που αποκαλύπτει όλες τις μηχανορραφίες της Μάρθας.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved