Έλα στη θέση μου:  Η Φαίη και πάλι σε ρόλο «κακιάς» - Το σχέδιο εξόντωσης της Μαρίνας
Media

Έλα στη θέση μου: Η Φαίη και πάλι σε ρόλο «κακιάς» - Το σχέδιο εξόντωσης της Μαρίνας

Έλα στη θέση μου: Οι εξελίξεις στην κωμική σειρά του Alpha  αναμένονται καταιγιστικές. Η Φαίη είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τη Μαρίνα και να την απομακρύνει για πάντα από τη ζωή του Βλάση. Έτσι, θέτει το σχέδιο της σε εφαρμογή με θετικά για την ίδια αποτελέσματα.

Το γεγονός πως η Μαρίνα αντιμετώπισε με θάρρος τις προκλήσεις της Φαίης απέναντι της έχει εξοργίσει το μοντέλο, που βλέπει τα μέχρι τώρα σχέδια του να πέφτουν στο κενό. Έτσι, χωρίς να έχει άλλη επιλογή και βλέποντας τον Βλάση να απομακρύνεται οπό κοντά της, η Φαίη αποφασίζει, να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Το βασικό πρόβλημα για εκείνη είναι η παρουσία της Μαρίνας και η επιρροή που ασκεί στον Βλάση. Παράλληλα, ο φόβος πως οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά την τρομάζει. Άλλωστε, το ότι ο Σήφης την προσέγγισε ερωτικά δεν φαίνεται να κατόρθωσε να αλλάξει τα συναισθήματα που τρέφει η Φαίη για τον πρώην σύζυγο της.

Για αυτόν τον λόγο και με έντονο το αίσθημα του εγωισμού και του έρωτα που νιώθει μια νέα γυναίκα, η Φαίη αποφασίζει να κόψει το πρόβλημα από τη ρίζα του. Έτσι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες που θα τη βοηθήσουν να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα, επικοινωνεί με το κατάλληλο πρόσωπο ώστε η Μαρίνα να απολυθεί από τη δραματική σχολή. Για το μοντέλο, αυτό είναι ένα πρώτο βήμα ώστε να απαλλαχθούν από τη νεαρή κοπέλα. Ωστόσο, ο Σήφης ακούει τη Φαίη να μιλάει για τη μελλοντική απόλυση και γίνεται καχύποπτος. Καθώς γνωρίζει τις πρακτικές του μοντέλου αλλά και την εχθρότητα που έχει απέναντι στη Μαρίνα, αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως ίσως τα λεγόμενα της Φαίης σχετίζονται με εκείνη.

Με βάση τα δεδομένα αυτά, το καταστροφικό σχέδιο της Φαίης προχωρά και λίγο αργότερα φαίνεται να δίνει τους πρώτους «καρπούς». Όντως, η Μαρίνα μαθαίνει τα νέα της απόλυσης της από τη δραματική σχολή και σοκάρεται με αυτή την εξέλιξη. Η απώλεια της εργασίας της αυτόματα σημαίνει νέα προβλήματα και επιτακτικότερη ανάγκη για ανεύρεση ενός νέου τρόπου επιβίωσης.

Εκτός όμως από το πρακτικό κομμάτι, η εξέλιξη αυτή φέρνει και εντάσεις στη σχέση της κοπέλας με τον Βλάση. Ωστόσο, τα γεγονότα αυτά δεν φαίνεται να προβληματίζουν τη Φαίη, που βλέπει επιτέλους με χαρά τα σχέδια της να αποδίδουν. Η απόλυση της Μαρίνας δείχνει τη δύναμη της Φαίης αλλά και την ικανότητα της να καταστρέφει οποιονδήποτε αρνείται να συμβαδίσει με τις επιθυμίες της.

Θα καταφέρει τελικά να χαλάσει τη σχέση του Βλάση και της Μαρίνας και να διαλύσει ψυχολογικά την κοπέλα; Η οι πρακτικές της δεν έχουν θέση πια στη ζωή κανενός;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved