Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που ο «Φανούρης» έχει ηθικό χρέος απέναντι στη Λενιώ
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτός είναι ο λόγος που ο «Φανούρης» έχει ηθικό χρέος απέναντι στη Λενιώ

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας φέτος μας συστήνεται ως Φανούρης μέσα από τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για όλα όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια αλλά και τι σχόλια ακούει από τον κόσμο για τη σειρά και τον ρόλο του.

Μεταξύ άλλων ο τηλεοπτικός Φανούρης αποκαλύπτει το «ηθικό χρέος» απέναντι στις αδερφές Σταμίρη.


Πως ξεκίνησε η συνεργασία σου με τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»;
«Με πήραν τηλέφωνο για να περάσω από κάστινγκ. Εκ των υστέρων έμαθα ότι θα το σκηνοθετούσε ο Λευτέρης Χαρίτος, τον οποίο εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο και ως επαγγελματία. Γνωρίζω τη δουλειά του και μου έκανε εντύπωση που εκείνος είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία, και έτρεξα. Έπειτα μου ανακοίνωσαν πως με θέλουν για τον ρόλο του Φανούρη και χάρηκα πολύ. Σιγά-σιγά άρχισα να μαθαίνω τους υπόλοιπους συντελεστές. Χάρηκα που η Μελίνα Τσαμπάνη γράφει το σενάριο, χάρηκα που στην πρώτη ανάγνωση είδα και νέους ηθοποιούς αλλά και ηθοποιούς που θαυμάζω και εκτιμώ»


Οι συντελεστές μιας δουλειάς είναι για σένα το πιο σημαντικό κρι¬τήριο για να την επιλέξεις;
«Ναι! Παίζει μεγάλο ρόλο να έχεις καλή συνεργασία. Ξεκινάω με τους συντελεστές. Αν είναι άνθρωποι τους οποίους εκτιμώ και εμπιστεύομαι, όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Οταν γνωρίζεις τη δουλειά των συναδέλφων σου, είσαι ήσυχος ότι ξεκινάς μια δουλειά που θα έχει ένα επίπεδο αρεστό σε εσένα πρώτα απ' όλα. Περίμενες να σημειώσει τόσο μεγάλη επιτυχία; θα αναφερθώ και πάλι στους συνεργάτες. Από τη στιγμή που είδα όλη την ομάδα των «Άγριων Μελισσών», πίστευα πως θα γίνει μία πολύ καλή δουλειά. Δεν περίμενα σε τέτοιο βαθμό, να μιλάει όλος ο κόσμος για αυτή τη σειρά και να είναι το Νο 1 σίριαλ αυτή τη στιγμή. Αλλά περίμενα την επιτυχία. Και χαίρομαι πολύ και με τον κόσμο στον δρόμο, που μας δίνει συγχαρητήρια. Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι ένα ιδιαίτερο στοίχημα. Είναι μία καθημερινή σειρά και μία μεγάλη παραγωγή. Αυτό το στοίχημα απέδωσε, και είναι σημαντικό αυτό»


Πώς εκλαμβάνεις εσύ την επιτυχία από τον κόσμο; «Με χαμόγελο. Με σταματούν στον δρόμο και μου λένε για τη σειρά. Αγωνιούν για τη συνέχεια των επεισοδίων και θέλουν να μάθουν τι θα γίνει. Αλλά εγώ πιστεύω πως εάν πω τι θα γίνει θα χαθούν η αγωνία, το μούδιασμα και η έκπληξη»


Τι σχολιάζουν για τον ρόλο σου;
«Συνέχεια μου λένε «ο καλός άνθρωπος Φανούρης». Χαίρονται που ο Φανούρης υποστηρίζει τις αδελφές Σταμίρη»


Τι απολαμβάνεις περισσότερο ατά γυρίσματα; «Τα ίδια τα γυρίσματα. Τη λατρεύω τη δουλειά μου. Από τη στιγμή που υπάρχει καλή συνεργασία, τα πάντα, από την αρχή μέχρι το τέλος, είναι μία όμορφη στιγμή για εμένα. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι συγκεκριμένο για να σου πω»


Ποιο ήταν η πιο δύσκολη σκηνή μέχρι στιγμής, κάποια ίσως πιο συναισθηματική;
«Υπάρχουν τέτοιες σκηνές. Για εμένα, βέβαια, δεν υπάρχει δύσκολη και εύκολη σκηνή. Αυτό εξαρτάται από το πόσο έχεις δουλέψει και αν είσαι διαβασμένος»


Μίλησε μου λίγο για τον Φανούρη. Τι άνθρωπος είναι; «Είναι καλός άνθρωπος, όπως μου λένε και στον δρόμο, και αυτός ήταν ο στόχος μου ως ηθοποιός, αυτό ήθελα να δείξω. Ο Φανούρης, ψάχνοντας για δουλειά, βρήκε τον Γιώργο Σταμίρη, ο οποίος τον «υιοθέτησε». Τον πήρε στη δουλειά μαζί του, τον βοήθησε. Γι' αυτό ο Φανούρης έχει ένα ηθικό χρέος απέναντι στις τρεις αδελφές για να τις προστατεύσει. Αισθάνεται ότι πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα απέναντι στα κορίτσια. Είναι κοντά τους στις χαρές και στις λύπες. Παρόλο που είναι απλά ένας υπάλληλος της οικογένειας Σταμίρη. Η Ελένη ζητάει τις συμβουλές του Φανούρη και εκείνος αντίστοιχα «μαλώνει» εκείνη. Ο Φανούρης είναι για την Ελένη σημείο αναφοράς. Δεν τον ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει στη ζωή της αλλά ξέρει πως αυτός είναι πάντα εκεί για εκείνη», αποκαλύπτει ο ίδιος στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved