Βίκυ Σταυροπούλου: Ξεκαθάρισε αν πληρώθηκε για το διαφημιστικό σποτ «Μένουμε Ασφαλείς»
Media

Βίκυ Σταυροπούλου: Ξεκαθάρισε αν πληρώθηκε για το διαφημιστικό σποτ «Μένουμε Ασφαλείς»

Η Βίκυ Σταυροπούλου είναι η πρωταγωνίστρια του νέου διαφημιστικού «Μένουμε Ασφαλείς».

Η γνωστή ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση του Υπουργείου Υγείας κι έτσι μέσα από τη διαφήμιση αυτή μας προτείνει απλούς τρόπους να φτιάχνουμε μάσκες προστασίας.

Αφού, λοιπόν, από σήμερα 4/5/2020 τα μέτρα έχουν χαλαρώσει κι έτσι η ελεύθερη μετακίνηση εντός του νομού όπου κατοικεί ο καθένας μας είναι επιτρεπτή χωρίς κάποιο sms, η Βίκυ Σταυροπούλου σηματοδοτεί τη μετάβαση από το «Μένουμε Σπίτι» στο «Μένουμε Ασφαλείς».

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο spot μας δείχνει με ένα ανάλαφρο και χαρούμενο ύφος πώς να φτιάξουμε μάσκες προστασίας, χρησιμοποιώντας ένα ύφασμα ρούχου. Η γνωστή ηθοποιός, όμως, μέσα από ανάρτησή της στο instagram αποκάλυψε αν έχει πληρωθεί.

«Καλή εβδομάδα! Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα-ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζί ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο, όλοι μαζι ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας παιδιά.», έγραψε αναρτώντας το spot.

https://www.instagram.com/p/B_wvm5UD0W6
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved