Άγριες Μέλισσες-Καφέ της Χαράς: Είναι επίσημο! Αυτή είναι η ημερομηνία που θα δούμε τα νέα επεισόδια
Media

Άγριες Μέλισσες-Καφέ της Χαράς: Είναι επίσημο! Αυτή είναι η ημερομηνία που θα δούμε τα νέα επεισόδια

Με τις επίσημες ανακοινώσεις της Κυβέρνησης για την άρση των μέτρων ήρθαν και οι επίσημες ημερομηνίες για τα νέα γυρίσματα των δυο επιτυχημένων σειρών του Ant1, Άγριες Μέλισσες και Καφέ της Χαράς.

Τα γυρίσματα για τις παραγωγές του που είχαν διακοπεί θα επανεκκινήσουν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, τη Δευτέρα 11 Μαΐου, με αυστηρά μέτρα προστασίας για τους συμμετέχοντες και τήρηση των κανόνων ασφαλείας.

Μία εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 18 Μαΐου θα ακολουθήσει η ολική επαναφορά του προγράμματος του ΑΝΤ1, με πλήρη αποκατάσταση των ζωνών μετάδοσης.

Η επιστροφή του προγράμματος θα ξεκινήσει από το μεσημέρι με νέα επεισόδια του «Ρουκ Ζουκ», θα ακολουθήσει το «Still Standing» και η καθημερινή σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στη ζώνη πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς «Αγριες Μέλισσες» δίνουν πάλι ραντεβού στο Διαφάνι.

Έπειτα από δύο μήνες διακοπής, η σειρά εποχής επιστρέφει στη ζώνη μετάδοσής της, από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 22:50. Με νέα επεισόδια επανακάμπτουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και οι κωμικές του σειρές, το «Πέτα τη φριτέζα» κάθε Δευτέρα και Τρίτη, το «Μην ψαρώνεις» κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, το «Καφέ της Χαράς» κάθε Παρασκευή, αλλά και το καθημερινό «Αν ήμουν πλούσιος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved