MasterChef: Αυτός είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα mystery boxes
Media

MasterChef: Αυτός είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα mystery boxes

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το mystery box, αποκαλύπτει γιατί ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξέρει καλύτερα απ’ όλους το «MasterChef», εξηγεί γιατί δεν θα δήλωνε συμμετοχή στο διαγωνισμό εάν ήταν πιο νέος και απαντά εάν τελικά ο τηλεθεατής μαθαίνει να μαγειρεύει βλέποντας «MasterChef».

Περιγράψτε µας τον ρόλο που έχετε στο «MasterChef».
«Ο ρόλος µου στο «MasterChef» είναι αυτός του food and beverage manager. Αυτό σηµαίνει ότι έχω άµεση συνεργασία µε το δηµιουργικό τµήµα, το τµήµα της παραγωγής, µε τους κριτές, όλη την ευθύνη για τις προµήθειες και επίσης βοηθάω τα παιδιά σε ό,τι χρειαστούν».


Είστε ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το mystery box;
«Τα mystery boxes, όπως και τα τεστ δηµιουργικότητας, οι εξωτερικές δοκιµασίες και οι δοκιµασίες αποχώρησης γίνονται µετά από µια πολύ καλή συνεργασία µε όλα τα τµήµατα. Από εκεί και πέρα εγώ αναλαµβάνω όλο το στήσιµοµαγείρεµα σε κάθε δοκιµασία»


Τα καθήκοντα αυτά παλαιότερα τα εκτελούσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Θα βλέπατε θετικά µια ενδεχόµενη συµµετοχή σας στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού;
«Οµάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. O Λεωνίδας ξέρει το «MasterChef» καλύτερα απ’ όλους, γιατί το έχει ζήσει και από τις δύο πλευρές και από την πρώτη στιγµή. Σίγουρα θα ήταν κάτι που θα µε ενδιέφερε»


Γιατί πιστεύετε ότι ο κόσµος αγαπά αυτόν τον διαγωνισµό µαγειρικής;
«Αν το καλοσκεφτείς είναι περίεργο, γιατί µιλάµε για µαγειρική και ο τηλεθεατής δεν µπορεί ούτε να γευτεί ούτε να µυρίσει. Νοµίζω ότι δένεται µε τους χαρακτήρες και την απόδοσή τους, καθώς και µε τις δοκιµασίες στις οποίες καλούνται να αντεπεξέλθουν οι παίκτες».


Μαθαίνει να µαγειρεύει βλέποντάς το;
«Δεν θεωρώ ότι µαθαίνει να µαγειρεύει απλώς βλέποντάς το. Σίγουρα µπορεί να του κινήσει το ενδιαφέρον µε κάτι που θα ακούσει ή θα δει. Μετά θα πρέπει να το εξασκήσει µόνος του».


Σας ενοχλεί όταν παρατηρείτε εντάσεις µεταξύ των παικτών;
«Οι εντάσεις είναι πολλές και σε µια κανονική κουζίνα. Μην ξεχνάµε ότι υπάρχει πολλή πίεση, άρα κάποιες εντάσεις είναι λογικές», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved