Ζωή Δημητράκου: Από τα παρκέ του μπάσκετ στο Mega με την εκπομπή «Γυμναστική στο σπίτι»
Media

Ζωή Δημητράκου: Από τα παρκέ του μπάσκετ στο Mega με την εκπομπή «Γυμναστική στο σπίτι»

Η Ζωή Δημητράκου αυτή την περίοδο επιχειρεί κάτι που λειτουργεί αμφίδρομα θετικά. Προσπαθεί να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των τηλεθεατών με «Γυμναστική στο σπίτι», όχι κάνοντας απλά γυμναστικές ασκήσεις από τη συχνότητα του MEGA καθημερινά και το Σαβατοκύριακο στις 11:20, αλλά μεταδίδοντας διάθεση για ευεξία.

Και εισπράττει κάτι μοναδικό. Μηνύματα από πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι αν και ποτέ δεν γυμνάστηκαν ή εγκατέλειψαν κάποια στιγμή την προσπάθεια, ξαφνικά ανακαλύπτουν αυτό το κάτι που χρειάζονταν όχι μόνο για να σηκωθούν από τον καναπέ, αλλά και για να αλλάξουν τη διάθεσή τους.


Αν και ο αθλητισμός για την όμορφη Ζωή σταμάτησε νωρίς λόγω ανωτέρας βίας, μια άλλη πόρτα άνοιξε. «Σταμάτησα τον αθλητισμό γιατί έχω κάνει τρία χειρουργεία στα γόνατα και δεν θα μπορούσα να παίζω σε αυτό το επίπεδο καθώς θα είχα πρόβλημα στην καθημερινότητά μου. Στη συνέχεια αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω ένα master.

Την τελευταία χρονιά και ενώ ήμουν στο Λονδίνο μου έγινε μία πρόταση να κάνω ένα δοκιμαστικό για το ΟΝΕ, σχετικό με υγεία και ευεξία, τα οποία έχουν άμεση σχέση με το lifestyle μου. Μου άρεσε πολύ η ιδέα και το δοκιμαστικό πήγε καλά. Όταν άνοιξε το MEGAμεταπήδησα εκεί, στην αθλητική εκπομπή, κι αυτό είναι το αντικείμενό μου. Η καραντίνα ήταν η αφορμή μέσω της οποίας προέκυψε η εκπομπή που κάνω κάθε πρωί με τη γυμναστική».


Λόγω καραντίνας η Ζωή «επιστρατεύτηκε» για να βοηθήσει όλους όσοι βρέθηκαν εντός σπιτιού και μακριά από τα γυμναστήρια με την εκπομπή «Γυμναστική στο σπίτι». «Θέλαμε να βοηθήσουμε τον κόσμο. Η γυμναστική δεν βοηθά μόνο το σώμα την ίδια στιγμή που την κάνεις. Νιώθεις ευεξία όλη την ημέρα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Και χαίρομαι ακόμη περισσότερο από την ανταπόκριση που υπάρχει. Μία κυρία μού έγραψε: "Με έκανες να φροντίζω τον εαυτό μου”. Καθημερινά λαμβάνω πολλά μηνύματα από θεατές που μου λένε ότι νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους και είναι γεμάτοι θετική ενέργεια μετά το τέλος της εκπομπής. Ακούς τέτοια πράγματα από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις... Προσπαθώ να είμαι φιλική, αλλά να μην πιέζω. Ετσι μόνο κάποιος πετυχαίνει κάτι, δίχως πίεση. Με ενδιαφέρει να σηκωθεί κάποιος από τον καναπέ του και να νιώσει καλά». Ο απολογισμός είναι κάτι παραπάνω από θετικός.

«Μετά το μπάσκετ πίστευα ότι μπορεί να μην έβρισκα κάτι που να με γεμίζει. Κάθε φορά βάζεις έναν στόχο παραπάνω και νόμιζα ότι δεν θα τον έβρισκα, αλλά τον βρήκα.Η τηλεόραση με γεμίζει πάρα πολύ. Δεν ένιωσα καθόλου άβολα γιατί έχω συνεργάτες οι οποίοι είναι εξαιρετικοί στο είδος τους, όπως ο Αντώνης Κατσαρός. Υπέροχοι άνθρωποι και επαγγελματίες. Κι επειδή έχω διαγράψει μία πορεία στο μπάσκετ είναι δύσκολο για κάποιον να αμφισβητήσει τις γνώσεις μου πάνω σε αυτό το κομμάτι», λέει η ίδια στο περιοδικό Gala.

«Έζησα κάποια πράγματα ως νέο κορίτσι, αλλά δίχως να φτάνω σε extreme καταστάσεις. Δεν ένιωθα όμως ότι κάνω κάποια Ουσία γιατί αγαπώ πολύ αυτό που κάνω. Υπήρχαν φορές που δεν ήθελα να πάω στην προπόνηση, αλλά σκεφτόμουν το μέλλον και όλα όσα μπορεί να μου προσφέρει η διαδικασία αυτή».

Η προσπάθειά της αναγνωρίστηκε. Η σκληρή προπόνηση σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες ικανότητές της την έφεραν σε ένα πρωτάθλημα που ονειρεύονται όλοι όσοι παίζουν μπάσκετ στον πλανήτη. Στο NBA. «Η σημαντικότερη στιγμή στην πορεία μου ήταν το ότι έπαιξα στο καλύτερο πρωτάθλημα ίου κόσμου, πράγμα που το έχουν πετύχει μόνο τρεις στην Ελλάδα. Έχω παίξει σε οκτώ διαφορετικές χώρες και έχω εμπειρία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved