Elif: ΣΟΚ! Η Ελίφ βρίσκει τον Γιουσούφ αναίσθητο στο βιβλιοπωλείο (Video & Photos)
Media

Elif: ΣΟΚ! Η Ελίφ βρίσκει τον Γιουσούφ αναίσθητο στο βιβλιοπωλείο (Video & Photos)

Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο της σειράς, Elif!

Η Ελίφ φεύγει από το σχολείο πριν πάει η Μελέκ να την πάρει και πηγαίνει κατευθείαν στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ. Τον βλέπει αναίσθητο στο πάτωμα και τηλεφωνεί αμέσως στη Μελέκ. Ο Ερκούτ περιμένει έξω από το σπίτι τη Σιταρέ και βλέπει τη Ζεϊνέπ και σοκάρεται. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να εγκρίνει τη ζωή και το επάγγελμα της Σιταρέ. Η Μελέκ καλεί ασθενοφόρο για τον Γιουσούφ. Όλοι στη γειτονιά συζητούν για το περιστατικό.

Η Αρζού μιλάει με τον άντρα που επιτέθηκε στον Γιουσούφ καθώς αυτή έδωσε την εντολή. Ο Τζεβαχίρ το καταλαβαίνει σοκάρεται, άλλο πράγμα να απειλείς κάποιον και άλλο πράγμα να τον μαχαιρώνεις. Ο Τζεβαχίρ νιώθει ανήσυχος. Η κατάσταση του Γιουσούφ είναι κρίσιμη. Η νοσοκόμα λέει πως ίσως χρειαστεί αίμα. Η Μελέκ ειδοποιεί την οικογένεια αλλά και τη Λεϊλά επειδή ξέρει πως είναι φίλοι εδώ και πολλά χρόνια.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ αφήνουν την Ιντζί με τη Σιταρέ και πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Η Μελέκ ειδοποιεί και τον φίλο του Γιουσούφ, τον Ορχάν. Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ στέλνουν την Μπαχριγιέ στο νοσοκομείο για να μάθει πληροφορίες για την κατάσταση του Γιουσούφ. Όταν φτάνει ο γιατρός τους ενημερώνει πως όλα πήγαν καλά στο χειρουργείο και είναι εκτός κινδύνου. Ο Τζεβαχίρ ανακουφίζεται όταν μαθαίνει πως ο Γιουσούφ είναι ζωντανός. Η Αρζού όμως θέλει να κάνει κάτι για να τελειώσει ότι ξεκίνησε σε σχέση με τον Γιουσούφ.

Η Ελίφ θέλει να δει τον Γιουσούφ και η νοσοκόμα της επιτρέπει να τον δει για λίγο μαζί με τη Μελέκ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved