Elif: Η Αρζού θα σκοτώσει τον Γιουσούφ μέσα στο νοσοκομείο;
Media

Elif: Η Αρζού θα σκοτώσει τον Γιουσούφ μέσα στο νοσοκομείο;

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά του Star, Elif! 

Η Ελίφ και η Μελέκ είναι στο πλευρό του Γιουσούφ. Η Αρζού πηγαίνει στο νοσοκομείο και τις βλέπει. Εκείνη τη στιγμή φτάνει και ο Ορχάν, ο οποίος συνοδεύει στην έξοδο τη Μελέκ και την Ελίφ καθώς θα έρθει να τις πάρει ο Σελίμ. Η Αρζού εκμεταλλεύεται το γεγονός πως δεν είναι κανείς εκεί και μπαίνει στο δωμάτιο του Γιουσούφ για να τελειώσει τη δουλειά της. Ο Τζεβαχίρ πηγαίνει και εκείνος στο νοσοκομείο. Η Αρζού προσπαθεί να σκοτώσει τον Γιουσούφ και ο Τζεβαχίρ μπαίνει στο δωμάτιο και την εμποδίζει. Ο Τζεβαχίρ αντιδρά στα δολοφονικά σχέδια της Αρζού. Της λέει πως θέλει το βιβλιοπωλείο αλλά όχι έτσι. Η Αρζού του υπενθυμίζει ότι έδωσε πολλά χρήματα για το εργαστήρι ραπτικής.

Tι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς, Elif, την Παρασκευή 8 Μάη;

Η Μελέκ είναι ήσυχη επειδή ο Ορχάν θα μείνει το βράδυ κοντά στον Γιουσούφ. Ο Ερκούτ είναι αποφασισμένος να πει στην Ζεϊνέπ που δουλεύει η Σιταρέ. Χτυπάει την πόρτα του σπιτιού αλλά ανοίγει η Σιταρέ και του ζητάει να φύγει αλλά εκείνος δεν την ακούει. Η Ζεϊνέπ έρχεται και η Σιταρέ της λέει πως ο Ερκούτ είναι αδελφός του άντρα της. Ο Ερκούτ δεν αποκαλύπτει τελικά τη Σιταρέ και αποφασίζει προς το παρόν να κρατήσει για τον εαυτό του το μυστικό της. Η Σιταρέ και η Ζεϊνέπ ξαφνιάζονται επειδή έχουν τον Ερκούτ κοινό γνωστό. Η Σιταρέ ρωτάει τη Ζεϊνέπ πως γνωρίζει τον Ερκούτ και εκείνη της λέει πως κάποτε τον εγκατέλειψε λίγο πριν παντρευτούν. Αλλά στη συνέχεια η Ζεϊνέπ αναρωτιέται πως δεν το ξέρει αυτό αφού ο Ερκούτ είναι αδελφός του άντρα της.

gioysoyf.jpg
Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην Elif!

Η Σιταρέ λέει ένα ακόμα ψέμα. Ο Γιουσούφ συνέρχεται και ο Ορχάν τον ρωτάει αν θυμάται κάποιον στο δωμάτιο του. Η Μελέκ ανακοινώνει στην οικογένειά της πως παραιτήθηκε και όλοι την υποστηρίζουν. Τώρα όμως θα πρέπει να πληρώσει χρήματα όπως ορίζει το συμβόλαιο, που είχε υπογράψει. Η Αρζού ήδη μιλάει με τον δικηγόρο της για το θέμα της Μελέκ. Ο δικηγόρος της λέει πως η Μελέκ κινδυνεύει με φυλακή επειδή παραιτήθηκε. Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Γιουσούφ στο νοσοκομείο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved