Elif: Η Λεϊλά σοκάρεται όταν βλέπει στο σπίτι της Μελέκ τον Γιουσούφ
Media

Elif: Η Λεϊλά σοκάρεται όταν βλέπει στο σπίτι της Μελέκ τον Γιουσούφ

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις και σήμερα (11/5) στη σειρά Elif!

Η Αλιγιέ νιώθει ζάλη και όλοι ζητούν από τη Σιταρέ να τη βοηθήσει καθώς πιστεύουν πως είναι νοσοκόμα. Η Σιταρέ καταφέρνει να μην αποκαλυφθεί. Ο γιατρός δίνει εξιτήριο στον Γιουσούφ. Η Λεϊλά και ο Ορχάν του λένε πως δεν είναι δυνατόν να συνεχίσει να κοιμάται στο βιβλιοπωλείο και πως χρειάζεται ειδική φροντίδα για την πληγή του.

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στην Elif!

Ο Γιουσούφ τους λέει πως θα μείνει στο σπίτι του θείου του για λίγο καιρό. Καθώς η Λεϊλά φεύγει συναντάει στο διάδρομο τη Μελέκ και μιλάνε για την κατάσταση του Γιουσούφ. Η Λεϊλά ρωτάει τη Μελέκ αν μπορεί να την επισκεφθεί το απόγευμα για να κάνει πρόβα το φόρεμα, που της ράβει. Οι άντρες, που μαχαίρωσαν τον Γιουσούφ τηλεφωνούν στην Αρζού και ζητούν τα χρήματά τους αλλά εκείνη τους λέει πως ο Γιουσούφ είναι ακόμα ζωντανός, οπότε δεν θέλει να τους πληρώσει γιατί η δουλειά, που τους ζήτησε, δεν έγινε. Ο Σελίμ ζητάει από τον Γιουσούφ να μείνει μαζί τους μέχρι να αναρρώσει. Αρχικά ο Γιουσούφ αρνείται αλλά τελικά ο Σελίμ καταφέρνει να τον πείσει. Η Λεϊλά σοκάρεται όταν βλέπει στο σπίτι της Μελέκ τον Γιουσούφ και φεύγει βρίσκοντας μια δικαιολογία.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Ο Ερκούτ απειλεί τον Σελίμ πως θα μιλήσει στη Ζεϊνέπ για τη Σιταρέ. Ο Σελίμ του επιτίθεται. Η πληγή του Γιουσούφ αιμορραγεί και ζητούν από τη Σιταρέ να τη φροντίσει. Η Σιταρέ δεν ξέρει τι να κάνει για να το αποφύγει και τη λύση δίνει ο Γιουσούφ, ο οποίος λέει πως θα το κάνει μόνος του γιατί πρέπει να το μάθει μιας και δεν θα έχει γύρω του πάντα μια νοσοκόμα. Οι δύο άντρες, που προσέλαβε η Αρζού για να σκοτώσουν τον Γιουσούφ, ζητάνε επίμονα τα χρήματά τους. Η Αρζού αρχικά αρνείται αλλά τους δίνει τα μισά χρήματα όταν την απειλούν με όπλο. Την προειδοποιούν να τους δώσει και τα υπόλοιπα χρήματα μέχρι την επόμενη μέρα αλλιώς θα της κάνουν κακό. Η Μελέκ φροντίζει τον Γιουσούφ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved