Φραγκάκη – Κεφαλογιάννης: Τέλος η εκπομπή τους από τον Alpha
Media

Φραγκάκη – Κεφαλογιάννης: Τέλος η εκπομπή τους από τον Alpha

Ήρθε η λήξη της καραντίνας, ήρθε και το τέλος της εκπομπής «Μένουμε Alpha».

H Eύη Φραγκάκη και ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης επιστρέφουν στα πόστα τους μετά το τέλος της εκπομπής που δημιουργήθηκε για να κάνει τις μέρες τις καραντίνας πιο ευχάριστες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (8-05) παρακολουθήσαμε την τελευταία εκπομπή ενώ λίγες ώρες αργότερα ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ευχαρίστησε μέσα από ένα ποστ του τους τηλεθεατές που τον στήριξαν στην έκτακτη αυτή εκπομπή.


«Αργά αλλά σταθερά όλοι προσπαθούμε εκτός σπιτιού να ξαναπάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Από την αρχή της έκτακτης εκπομπής «Μένουμε alpha», είχα ευχηθεί να διαρκέσει όσο γίνεται λιγότερο καθώς η διάρκεια της ήταν άρρηκτα συνδεδεμένη με τη διάρκεια της καραντίνας, διαδικασίας πιεστικής και δύσκολης για όλους.Σήμερα το απόγευμα θα είμαστε για τελευταία φορά μαζί σας.

Το «μένουμε alpha» που ήταν από την αρχή μια εκπομπή «ειδικού σκοπού» ολοκληρώνει εδώ τον κύκλο του . Αισιόδοξα, έγκυρα, και άμεσα προσπαθήσαμε -όλοι που εργαστήκαμε γι αυτή την εκπομπή -να φανούμε χρήσιμοι και να σας κρατήσουμε συντροφιά , χωρίς κραυγές, φόβο και πανικό. Ευχαριστώ για την αγάπη σας που εκφράσθηκε καθημερινά τις τελευταίες έξι εβδομάδες με εκατοντάδες μηνύματα. Στο εξής θα τα λέμε από τον «οδηγό καλής ζωής» που συνεχίζει κάθε Σαββατοκύριακο με νέα επεισόδια μέχρι τις αρχές Ιουλίου στον @alphatv @odigoskaliszois».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved