Σπίτι με τον Γιώργο Νταλάρα:Το ανατριχιαστικό ντουέτο με τη Ζουγανέλη και η συγκινητική εξομολόγηση
Media

Σπίτι με τον Γιώργο Νταλάρα:Το ανατριχιαστικό ντουέτο με τη Ζουγανέλη και η συγκινητική εξομολόγηση

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και απόψε (8-05) το Mega στηρίζει το «Μένουμε σπίτι» και πλέον το «Μένουμε ασφαλείς»,  μέσα από μοναδικές εμφανίσεις καλλιτεχνών.

Απόψε μέσα από το Μεγάλο Κανάλι μας κρατά συντροφιά ο Γιώργος Νταλάρας και τα τραγούδια δύο μεγάλων Ελλήνων συνθετών.

Ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύει τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη.

Τραγούδια διαχρονικά, κομμάτια της μουσικής πολιτιστικής μας κληρονομιάς και μελωδίες που αγγίζουν τη ψυχή και αφυπνίζουν τη μνήμη μας.

Αποφασίζοντας το ρεπερτόριο γι’ αυτή την εκπομπή ο Γιώργος Νταλάρας πήγε πίσω στην αρχή, στη ρίζα. Στον Μίκη Θεοδωράκη και στο δάσκαλο του, όπως τον αποκαλεί ο ίδιος, τον Βασίλη Τσιτσάνη, δύο θεμέλιους λίθους του ελληνικού τραγουδιού.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον Γιώργο Νταλάρα σε ένα συγκλονιστικό ντουέτο με την Ελεονώρα Ζουγανέλη στο τραγούδι «Από το παράθυρό σου» του Μίκη Θεοδωράκη. Ένα ντουέτο συγκλονιστικό!

Λίγα λεπτά μετά ο Γιώργος Νταλάρας χαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές όλων των Ελλήνων και πώς η μουσική απαλύνει τον πόνο, δίνοντας δύναμη.

«Με υπομονή και σύνεση θα τα καταφέρουμε. Θέλησα να κάνουμε αυτό το αφιέρωμα με δυο «άγκυρες» του Ελληνικού τραγουδιού, τον Τσιτσάνη και τον Θεοδωράκη», είπε και αναφέρθηκε με λόγια θερμά στην Ελεονώρα Ζουγανέλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved