Άγριες Μέλισσες: Κόλλησες; Κι όμως δεν κάνεις λάθος! Είναι η Λενιώ πριν χρόνια (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Κόλλησες; Κι όμως δεν κάνεις λάθος! Είναι η Λενιώ πριν χρόνια (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως είναι η Λενιώ στα πρώτα βήματα της στο χώρο της υποκριτικής!

Η Μαρία Κίτσου, όπως φαίνεται «κρύβει» μεγάλο θησαυρό. Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να τη γνώρισε και την αποθέωσε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Ant1, όμως διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό.

Καμία αμφιβολία δεν είχαμε για αυτό αλλά όπως παρατήρησες ήδη σε αυτά τα λεπτά που «κόλλησε» κοιτάζοντας τη φωτογραφία η Λενιώ σε αυτές τις φωτογραφίες είναι άλλος άνθρωπος.

Και μιας που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «ψαρέψαμε» αυτή τη φωτογραφία θα σου πούμε πως μέσα στην καραντίνα η Μαρία Κίτσου έχασε πολλά κιλά και στα νέα επεισόδια θα τη δεις όπως σε αυτή την κεντρική μας φωτογραφία.

Κι αν αμφιβάλεις, μπες στη gallery και δες το στιγμιότυπο που «ανέβασε» ο παπά Γρηγόρης από τη συνάντηση που είχαν οι πρωταγωνιστές στο Διαφάνι το πρωινό του Σαββάτου (9-05) οπού και έκαναν στο τεστ για την ανίχνευση του ιού, λίγο πριν ξαναμπούν για γυρίσματα!

«Είχα πάρει κάποια κιλά γιατί έκανε μια ορμονοθεραπεία, τη σταμάτησα και τώρα φτάνω στα κανονικά κιλά μου», είχε πει η ίδια στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δες την κι εσύ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved