Χρήστος Λούλης: To σενάριο και η αμοιβή για το σποτ που αποσύρθηκε! (Video)
Media

Χρήστος Λούλης: To σενάριο και η αμοιβή για το σποτ που αποσύρθηκε! (Video)

Στο Πρωινό μίλησε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας το οποίο απέσυραν ως «σεξιστικό».

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως για το συγκεκριμένο σποτ δεν πήρε αμοιβή, αλλά το έκανε αφιλοκερδώς και αναφέρθηκε και στο σενάριο του σποτ!

Συγκεκριμένα είπε: «Το θεώρησα καθήκον και το έκανα εννοείται αφιλοκερδώς. Δεν παίρνεις λεφτά για αυτό το πράγμα. Διάβασα στο σενάριο και δεν είδα κανέναν σεξισμό. Τα σποτάκια έχουν ένα λόγο ύπαρξης, να περάσουν ένα μήνυμα. Το σποτάκι αυτό δεν πέτυχε τη δουλειά του, γιατί έμεινε ο κόσμος σε κάτι άλλο πέρα από το μήνυμα. Το κατέβασαν και καλά έκαναν.»!

Και πρόσθεσε ο Χρήστος Λούλης: «Όταν διάβασα το σενάριο δεν έπαθα και την πλάκα μου, αλλά λέω δε θα κάνουμε και Σαίξπηρ. Ένα σποτάκι με ένα μήνυμα ήταν. Θεώρησα πως το μήνυμα έβγαινε. Πήγα να κάνω έναν τύπο που είναι ψιλοθυμωμένος με τη φίλη του που του λέει να πάνε στην πλατεία.»

Και κατέληξε λέγοντας: « Φαίνεται πως πια δε μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος. Είναι σεξισμός. Δε μπορούμε να δείχνουμε έναν άντρα να προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει λάθος. Είναι σεξισμός. Ανεξαρτήτως ύφους. Το θέμα είναι πως οποιοδήποτε σποτ και να τους βάλεις, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα ενοχληθούνε και θα πούνε ότι είναι σεξιστικό, ρατσιστικό…».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved