Άγριες Μέλισσες: Πεδίο μάχης το Διαφάνι - Τα όπλα και η μεγάλη συμπλοκή (Photos)
Media

Άγριες Μέλισσες: Πεδίο μάχης το Διαφάνι - Τα όπλα και η μεγάλη συμπλοκή (Photos)

Άγριες Μέλισσες: Τη Δευτέρα 18 Μαΐου στις 22.45 επιστρέφει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 με νέα επεισόδια.

 

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, ο Δούκας ανοίγει πόλεμο με τους
αγρότες του συνεταιρισμού σε μία προσπάθεια να τον διαλύσει και για να δείξει τη δύναμή του καίει τις περιουσίες τους. Ωστόσο, οι αντιδράσεις είναι άμεσες με απρόβλεπτες συνέπειες...

O Δούκας προσπαθεί να πάρει με το μέρος του τον Κυπραίο, σε μία ακόμα προσπάθεια να διαλύσει τον συνεταιρισμό. Δεν τα καταφέρνει, όμως, και γι’ αυτόν τον λόγο καταφεύγει σε ένα αδίστακτο σχέδιο για να εκφοβίσει τους αγρότες.

Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμ­μετέχουν στον συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση.

Βάζουν φωτιά στις σοδειές τους και στην περιουσία τους και η καταστροφή είναι τεράστια. Κανείς δεν προλα­βαίνει να σώσει τίποτα. Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Όλο το χωριό βρίσκεται στο πλευρό των αγροτών που επλήγησαν, κάνοντας έρανο και μαζεύοντας ρούχα και τρόφιμα.

Οι αγρότες, γνωρίζοντας πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ το χτύπημα, εξαγριώνονται μαζί του και η κατάσταση εκτροχιάζεται με όποιον α βρίσκεται στο διάβα τους. Ο εμφύλιος μέσα στο Διαφάνι είναι προ των πυλών.

Η επίθεση που έγινε στους αγρότες έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, μετατρέποντας το Διαφάνι σε πεδίο μάχης. Μάλιστα, ο Δούκας, προκειμένου να δείξει τη δύναμή του και πως κανείς δεν μπορεί να τα να βάλει μαζί του, εμφανίζεται μπροστά στους αγρότες.

Οι επόμενες στιγμές θυμίζουν πόλεμο. Βγαίνουν όπλα και η κατάσταση είναι έκρυθμη. Ο καβγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του συνεταιρισμού τούς οδηγεί στο κρατητήριο ύστερα από εκατέρωθεν μηνύσεις. Κι ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του.

O ρόλος κλειδί του Νικηφόρου

Όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες, ενώ ο συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του, καθώς αντιλαμβάνονται όλοι πως ο Δούκας δεν θα σταματήσει εάν δεν τους διαλύσει.

Ο Νικηφόρος, όμως, μαθαίνοντας όλα όσα συνέβησαν εξοργίζεται με τον πατέρα του και παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα. Η επόμενη μέρα βρίσκει τους αγρότες με ακόμη ένα χτύπημα.

Η τοπική εφημερίδα παρουσιάζει γεγονότα της μαύρης νύχτας του Διαφανίου ως παράνομη κί­νηση των αγροτών. Μάλιστα, λίγη ώρα αργότερα, δύο από αυτούς συλλαμβάνονται και προφυλακίζονται προκαλώντας τη δυσφο­ρία και την αντίδραση όλου του χωριού.

Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του με τον αέρα του νικητή, καθώς οι συλλήψεις αλλά και το δημοσίευμα ήταν δικό του σχέδιο.

Από την άλλη, η Ανέτ μάταια προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη πως ο Μελέτης δεν είναι καλή περίπτωση για εκείνη, ενώ ο Κυπραίος έχει μια συζήτηση με τη Μάρθα, τη νύφη του Νέστορα, που θα περιπλέξει τα πράγματα.

Η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω τη στιγμή που η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους.

Λίγη ώρα αργότερα, η Ματίνα, κυριευμένη από τύψεις, εμφανίζεται ξαφνικά και ομολο­γεί στην Ανέτ το φρικτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιού της. Από την άλλη, η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή. Όμως την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς τυχαία ανακαλύπτει πως ο γιατρός είναι παντρεμένος.

Η Ανέτ πλησιάζει τον Μελέτη

Ο Κυπραίος συνεχίζει να πολιορκεί την Ελένη και ο Λάμπρος τούς βλέπει σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

Ο Κυπραίος περιμένει μια απάντηση από την Ελένη για το εάν θέλει να είναι και πάλι μαζί αλλά εκείνη δείχνει να διστάζει να δεχτεί να τον εμπιστευτεί ξανά μετά το φιάσκο του γάμου τους. 0 Λάμπρος θέλει να την αποτρέψει αλλά εκείνη αφήνει ελπίδες στον Κυπραίο.

Την ίδια ώρα, ο Δούκας κάνει μία συμφέρουσα για εκείνον οικονομική πρότα­ση στον Τόλλια θέλοντας να τον στηρίξει στις εκλογές που έρχονται.

Ο Τόλλιας, όμως, είναι αναποφάσιστος, γνωρίζοντας πως έχει αντίπαλο υποψήφιο τον Προκοπή. Παράλληλα, ο Βασταρδής προσπαθεί να εξη­γήσει στη Θεοδοσία ότι ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο και να την πείσει για τα αισθήματά του, εκείνη όμως είναι ανένδοτη.

Ταυτόχρονα, η Ανέτ πλησιάζει τον Μελέτη για να δει αν έχει αληθινά αισθήματα για την Πη­νελόπη αλλά η συζήτηση δεν πάει όπως περίμενε, ενώ ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στην Ασημίνα το σχέδιό του για να βοηθήσει τον Μιλτιά­δη και τον συνεταιρισμό.

Την ίδια στιγμή, ο Προύσαλης είναι σίγουρος πως ο Λιας, ένα πρωτοπαλίκαρο του Δούκα, γνωρίζει ακριβώς τι συ­νέβη το βράδυ της καταστροφής των αγροτών και τον ανακρίνει με τη βοήθεια της Δέσπως, προσπαθώντας να τον στριμώξει. Θα τον κάνει να ομολογήσει την ενοχή του;

Η Ελένη είναι σοκαρισμένη από όλα όσα συμβαίνουν και θέλει πάση θυσία να βοηθήσει τους ανθρώπους που μπήκαν φυλακή τόσο άδικα. Έτσι, ρίχνει τον εγωισμό της και με θάρρος πηγαίνει να συναντήσει τον Δούκα για να μιλήσουν.

Του ζητάει να αποσύρει τη μήνυση εναντίον των αγροτών και προς έκπληξή της εκείνος δέχεται. Φυσικά, όμως, η θετική του απάντηση περιλαμβάνει και έναν εκβιασμό. Δέχεται να το κάνει εφόσον η Ελένη τού δώσει τα χωράφια της για να τα εκμεταλλευτεί εκείνος. Θα δεχτεί η Ελένη την πρόταση του Δούκα;

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved