Αντώνης Σρόιτερ για τον κορονοϊό: «Ζούμε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας» (Video)
Media

Αντώνης Σρόιτερ για τον κορονοϊό: «Ζούμε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας» (Video)

O Αντώνης Σρόιτερ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας.

Ο Αντώνης Σρόιτερ τόνισε: «όλο αυτό διπλασίασε ή τριπλασίασε τη δουλειά μας, αλλά όταν έχεις τόσο σημαντικά θέματα και μια πανδημία που εύχομαι να μην ξαναντιμετωπίσουμε στη διάρκεια της ζωής μας, πραγματικά καταλαβαίνεις ότι ο ρόλος του δημοσιογράφου είναι να είναι εκεί. Να είναι εκεί, να το ζήσει, να προσπαθήσει να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ενημέρωση στον κόσμο και να ελπίζουμε όπως όλοι για κάτι καλύτερο».

Και υπογράμμισε: «Σίγουρα, όμως, αυτές τις πρωτόγνωρες σκηνές για όλους μας, αν έλεγα πριν από ένα χρόνο ότι θα μας κλείσουν σπίτι, θα είναι η αστυνομία να κυνηγάει όποιον κυκλοφορεί στους δρόμους, θα κλείσουν οι εκκλησίες, δεν θα υπάρχει τίποτα στο κομμάτι της διασκέδασης και θα στέλνουμε μήνυμα, θα μου έλεγες ότι αυτό είναι ταινία! Αυτή την ταινία την ζούμε, λοιπόν, ας ελπίσουμε ότι αυτή η ταινία θα έχει καλό τέλος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Μεσάνυχτα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved