Survivor: Τη Ρία την θυμάσαι έτσι! Δες την τώρα και θα καταλάβεις τι σημαίνει fashionista (photos)
Media

Survivor: Τη Ρία την θυμάσαι έτσι! Δες την τώρα και θα καταλάβεις τι σημαίνει fashionista (photos)

Η Ρία Κολοβού ήταν ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν μέσα από τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του Survivor.

Το κορίτσι από τη Μύκονο δήλωσε συμμετοχή στο Survivor Ελλάδα-Τουρκία, οι ιθύνοντες του reality show την επέλεξαν κι έτσι την είδαμε να αγωνίζεται στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό την επιβίωση και φυσικά το πολυπόθητο χρηματικό έπαθλο.

Η Ρία Κολοβού ήταν μια διαγωνιζόμενη χαμηλών τόνων, αλλά σε καμία περίπτωση αδιάφορη. Γιατί όταν ένας άνθρωπος είναι χαμογελαστός -υπό τις συνθήκες που βίωναν οι συμμετέχοντες- μόνο αδιάφορος δεν περνάει. Ήταν ακομπλεξάριστη, με στιγμές έντασης και έκρηξης συναισθημάτων, όμως αυτό που θυμόμαστε από εκείνη είναι ότι δεν έμοιαζε να προσποιείται. Έδειχνε ο εαυτός της, με τα πάνω της και τα κάτω της!

Το Survivor, λοιπόν, μπορεί να έχει τελειώσει εδώ και αρκετό διάστημα, ωστόσο η Ρία Κολοβού δεν θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Είναι μια γυναίκα με style, που ξέρει από μόδα και τα looks της έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Άλλωστε, διαθέτει τη δική της boutique στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, οπότε τα trends υπάρχουν έντονα στην καθημερινότητά της θέλοντας και μη.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, κάποιες φωτογραφίες της μέσα από το official account της στο instagram και σας τις παρουσιάζουμε, όχι μόνο για να δείτε τη διαφορά της συγκριτικά με τη συμμετοχή της στο reality show του ΣΚΑΙ, αλλά και για να δείτε κάποιες στυλιστικές της προτάσεις!

Κάντε τη βόλτα σας παρακάτω και θα καταλάβετε…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved