Media

Έρωτας Μετά: Γιώργος Παπαπαύλου: H καραντίνα και η επιστροφή στα γυρίσματα με μέτρα ασφαλείας

Έρωτας Μετά: Ο ηθοποιός, Γιώργος Παπαπαύλου, που υποδύεται τον «κακό» ξάδελφο του Αντώνη Καρυστινού στο σίριαλ του Alpha μιλά στο «TV Εθνος» για τον ρόλο του, για το πώς βίωσε την καραντίνα αλλά τα χαρακτηριστικά εκείνα του ήρωα του που τον δυσκόλεψαν στον ρόλο του.

Πώς βιώσατε αυτήν την ιδιότυπη εποχή του κορονοϊού και το Μένουμε Σπίτι;
«Το διάστημα αυτό της καραντίνας το βρήκα ως μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ξεκουραστώ, να διαβάσω βιβλία. Είδα ταινίες, είδα σειρές. Επικοινώνησα με ανθρώπους που είχα καιρό να ακούσω τη φωνή τους λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Γενικά ηρέμησα»

Και τώρα ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε πάλι γυρίσματα στο «Ερωτας μετά»...
«Ναι, 15 με 18 Μαΐου ξεκινάμε γυρίσματα, αλλά τη σειρά θα τη δείτε από αυτήν την εβδομάδα να επιστρέφει στις οθόνες σας, με επεισόδια που είχαν γυριστεί πριν από την καραντίνα».

Εχετε προλάβει να συζητήσετε πώς θα γίνονται πλέον τα γυρίσματα και αν θα τηρηθούν κάποια μέτρα;
«Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που έχει επιβάλει η πολιτεία. Θα φοράνε οι τεχνικοί σίγουρα μάσκες, θα έχουμε αντισηπτικά. Και εμείς οι ηθοποιοί θα φοράμε μάσκες, τις οποίες θα βγάζουμε πριν από το γύρισμα. Επίσης στις σκηνές θα έχουμε απόσταση μεταξύ μας. Όσο για τις ερωτικές σκηνές ή δεν θα γίνουν ή αν γίνουν θα πραγματοποιηθούν αφού περάσουν από κάποιες εξετάσεις όσοι συμμετέχουν σε αυτές. Θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα με απόλυτη συνέπεια».

Η επιλογή για τον ρόλο του Ηλία στο «Ερωτας μετά» πώς έγινε;
«Τελείως ξαφνικά. Χτύπησε ίο τηλέφωνό μου και ήταν ο Στέφανος Μπλάτσος, ο σκηνοθέτης της σειράς, ο οποίος μου ζήτησε να με δει για έναν ρόλο, όπως και έγινε. Πέρασα από δοκιμαστικό και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους. Η συνεργασία αυτή ήρθε σε μια στιγμή που δεν προσανατολιζόμουν προς την τηλεόραση, επειδή κάνω πολύ θέατρο και με έχει απορροφήσει. Ωστόσο η συμμετοχή μου στο «Ερωτας μετά» είναι για μένα ό,τι καλύτερο. Την απολαμβάνω πολύ αυτήν τη δουλειά».

Στον ρόλο σας τι ήταν αυτό που σας δυσκόλεψε ή ίσως και να σας φόβισε λιγάκι;
«Υποδύομαι έναν κακό χαρακτήρα. Βέβαια εμένα αυτοί οι ήρωες μου αρέσουν πολύ. Ωστόσο αυτό που με φόβιζε ήταν μη βγει αντιπαθής ο ήρωας που υποδύομαι και δούλεψα ερμηνευτικά ώστε να τον κάνω πιο ανθρώπινο. Αυτό λίγο στην αρχή με δυσκόλεψε», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved