iNFO-19: Τι θα δούμε απόψε στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη;
Media

iNFO-19: Τι θα δούμε απόψε στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη;

Kάθε Τρίτη βράδυ στην εκπομπή «iNFO-19», η Νίκη Λυμπεράκη υποδέχεται καλεσμένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της "μάχης" με τον κορονοϊό και ειδικούς από διαφορετικούς χώρους, αναλύοντας τις προκλήσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας. 

Απόψε:

Κάνουμε μία δεύτερη ανάγνωση της μεγάλης δημοσκόπησης του Open, με τη βοήθεια του διευθύνοντος συμβούλου της Alco Κώστα Παναγόπουλου και ιχνηλατούμε τις τάσεις της κοινής γνώμης στο κατώφλι της επιστροφής στην κανονικότητα.

Τα ευρήματα αυτά συζητούμε με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Κατρούγκαλο, αναζητώντας πολιτικά συμπεράσματα για την επόμενη μέρα.


Την εμπειρία της καραντίνας, τη στάση της ελληνικής κοινωνίας σε αυτήν την κρίση και τα φαινόμενα απείθειας προς τους περιορισμούς, σχολιάζει στο στoύντιο του Open με την ξεχωριστή ματιά του ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ακόμη, εξετάζουμε την περίπτωση της «αιρετικής» Σουηδίας, που περνά την πανδημία χωρίς καραντίνα, μόνον με συστάσεις προς τους πολίτες.

Τέλος, ο Χρήστος Πολυμερόπουλος, επικεφαλής ερευνών αμερικανικής φαρμακευτικής που διεξάγει πειραματική χορήγηση νέου φαρμάκου για την αντιμετώπιση του COVID-19, μιλά αποκλειστικά στο Open και στον Γιάννη Χαραμίδη.

«iNFO-19» απόψε στις 23:15, με τη Νίκη Λυμπεράκη στο OPEN.

#info19

#opentv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved