Άγριες Μέλλισες: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τις ανατροπές που θα δούμε στα νέα επεισόδια
Media

Άγριες Μέλλισες: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τις ανατροπές που θα δούμε στα νέα επεισόδια

Η συνέχεια για τις «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και τα νέα επεισόδια που θα προβάλλονται από τις 18 Μαΐου θα μας καθηλώσουν.

Αναμένοντας, λοιπόν, τα νέα επεισόδια της πολυαγαπημένης σειράς, που μάλιστα πήρε «πράσινο φως» και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ας δούμε τι λένε οι πρωταγωνιστές της για το μέλλον των ηρώων της.

Μαρία Κίτσου

«Σταματήσαμε τα γυρίσματα πριν από την επιβαλλόμενη καραντίνα. Δεν γινόταν αλλιώς σίγουρα. Θα ήμασταν καλή παρηγοριά, αλλά μπήκαν οι επαναλήψεις. Η αλή­θεια είναι πως πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορονοϊό και κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψουμε στις δουλειές μας. Δεν με αγχώνει η επιστροφή. Θα είναι όλα αποστειρωμένα, θ’ αρχίσουμε και εμείς σιγά σιγά. Μέσα Μαΐου θ’ αρχίσουν πάλι τα γυρίσματα. Δε ξέρω τι θα γίνει με τις αγκαλιές και τα φιλιά».

Γιάννης Στάνκογλου

«Με τη Μελίνα Τσαμπάνη, από τις αρχές των γυρισμάτων συζη­τούσαμε το πού θα πάει αυτός ο χαρακτήρας του Κυπραίου, αν έχει κάποιο διαφορετικό μέλλον. Είχαμε δώσει ένα deadline μέχρι το καλοκαίρι. Τώρα πήγαμε όλοι πίσω, δεν έχουμε κάνει γυρίσματα και δεν ξέρουμε πώς θα συνεχι­στεί όλο αυτό το πράγμα.

Εγώ δεν θέλω καθόλου να σταματήσει, ποιος θέλει να φύγει από κάτι που είναι πολύ ωραίο κι επιτυχημένο; Απλώς, ήταν και ο δικός μου φόρ­τος εργασίας. Είχα δρομολογήσει κι εγώ κάποια πράγματα από τον Σεπτέμβριο που μιλάγαμε για το ερχόμενο καλοκαίρι και το χει­μώνα και η συμφωνία μας ήταν ότι ως ρόλος ο Κυπραίος θα είναι μέχρι το καλοκαίρι. Τώρα θα πάει και του χρόνου η ιστορία. Είναι στο χέρι της Μελίνας πού θα πάει ο κάθε χαρακτήρας και η κάθε ιστορία».

Όσον αφορά την Ελένη πάντως ξεκαθάρισε: «Με την Ελένη, μέχρι το σημείο που έχουμε διαβά­σει, γίνεται προσπάθεια να είμαστε μαζί. Κι ερχόμαστε ξανά κοντά... Δεν έχουμε διαβάσει και­νούργιο σενάριο».

Δανάη Μιχαλάκη

«Η Δρόσω σε μια πολύ μικρή ηλικία περνάει δύσκολα με όλο αυτό που βιώνει με την εγκυμοσύνη και η ίδια δεν ξέρει ακόμα πως να το αντιμετωπίσει. Δεν αναζητά τον έρωτα. Ο έρωτας θα μπει στη ζωή της Δρόσως, αλλά όχι ακόμα».

Κατερίνα Διδασκάλου

«Πρόσω ολοταχώς! Διακόπηκαν απότομα τα γυρίσματα λόγω της πανδημίας, αλλά ευτυχώς επιστρέφουμε στο Διαφάνι με μεγάλη λαχτάρα. Έχουμε αγαπή­σει όλοι μας πάρα πολύ αυτή τη σειρά, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και φυσικά δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε πάλι γυρίσματα. Όπως μας ενημέρωσε ο παραγωγός μας, Γιώργος Καραγιάννης, θα ξεκινήσουν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα Μαΐου, σε χώρους που έχουν απολυμανθεί με προσοχή».

Δημήτρης Γκοτσόπουλος

«Με την Ελένη ο Λάμπρος ήταν και θα είναι πάντα ερωτευμένος. Είμαι προβληματισμένος με τη Θεοδοσία γιατί χάνεται. Έκανα ένα σημαντικό βήμα να είμαι μαζί της κι εκείνη εξαφανίζεται σαν μια πράξη εκδίκησης. Ισχύει πάντως ότι ο δάσκαλος θέλει το καλύτερο για τη Θεοδοσία. Από τη στιγμή που θα καταλάβει ότι βρίσκει την ευτυχία κάπου αλλού, θα έχει μια πολύ αντρικά και προχωρημένη για την εποχή του στάση!».

Πηγή: Τηλεθεατής

Λίγο πριν την επιστροφή της σειράς στους δέκτες μας, ας δούμε κάποιες παλαιότερε σκηνές παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved