To Είσαι το ταίρι μου επέστρεψε και οι αλλαγές των πρωταγωνιστών μετά από 20 χρόνια είναι θεαματικές
Media

To Είσαι το ταίρι μου επέστρεψε και οι αλλαγές των πρωταγωνιστών μετά από 20 χρόνια είναι θεαματικές

Είσαι το ταίρι μου: Η μεγάλη επιτυχία του Mega επέστρεψε ξανά στις οθόνες μας είκοσι περίπου χρόνια μετά την πρώτη της προβολή.

Και καθόλου παράξενο αν σκεφτεί κανείς πως σε κάθε επανάληψη η σειρά σημείωνε «τρελά» νούμερα τηλεθέασης, έτσι λοιπόν με την επιστροφή του Μεγάλου Καναλιού, η σειρά «Είσαι το ταίρι μου», ήρθε και πάλι στις οθόνες μας η σειρά που τόσο αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό.

Με αφορμή λοιπόν την επαναφορά του «Είσαι το ταίρι μου» στη μικρή οθόνη, είπαμε να κάνουμε ένα flash back και να δούμε πόσο έχουν αλλάξει οι πρωταγωνιστές από τότε μέχρι σήμερα.

Νίκος Μπεζεντάκος (Αλέκος Συσσοβίτης): Ο Νίκος είναι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Μπεζεντάκου. Φεύγει στην Αυστραλία για δουλειές, όπου ταυτόχρονα διασκεδάζει τη ζωή του, βγαίνοντας κάθε μέρα και με διαφορετική γυναίκα. Γνωρίζει τη Βίκυ, την οποία ερωτεύεται και κάνει πρόταση γάμου. Μετά τον αρραβώνα, στέλνει τη Βίκυ στην Ελλάδα να γνωρίσει την οικογένειά του, ενώ εκείνος μένει πίσω, συνεχίζοντας να ζει όπως και πριν γνωρίσει τη Βίκυ.


Βίκυ Σεϊτανίδη (Κατερίνα Λέχου): Η Βίκυ είναι μια γυναίκα που έχει ό,τι ζητάει ένας άντρας: είναι ψηλή, αδύνατη και όμορφη και ασχολείται με το μόντελινγκ. Για τον λόγο αυτό είναι γεμάτη ανασφάλειες μιας και κανείς δεν την βλέπει ποτέ για αυτό που είναι, αλλά μόνο για την εξωτερική της εμφάνιση. Γνωρίζει τον Νίκο, τον οποίο και ερωτεύεται και αρραβωνιάζεται. Φεύγει για την Ελλάδα για να γνωρίσει την οικογένειά του, αλλά λόγω των ανασφαλειών της, ζητάει από τη Στέλλα που ταξιδεύει μαζί της να αλλάξουν θέσεις και να παρουσιαστεί εκείνη στα πεθερικά της ως Βίκυ. Ταυτόχρονα, θα εμφανιστεί εκείνη ως Στέλλα στον Γρηγόρη.


Γρηγόρης Καπερνάρος (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος): Ο Γρηγόρης είναι ένας συνηθισμένος νεαρός, ο οποίος δουλεύει στα Goody's και συγκατοικεί με έναν φίλο του, τον Λάζαρο. Μιλάει μέσω διαδικτύου με τη Στέλλα, την οποία δεν έχει δει ποτέ. Όταν η Στέλλα έρχεται στην Αθήνα, σχεδιάζουν να βρεθούν και από κοντά, αλλά αντί της Στέλλας, του παρουσιάζεται η Βίκυ. Ο Γρηγόρης ερωτεύεται τη Βίκυ, νομίζοντας ότι είναι η Στέλλα με την οποία μιλούσε τόσο καιρό.


Στέλλα Παπαλημναίου (Βίκυ Σταυροπούλου): Η Στέλλα είναι μια γυναίκα κοντή και με περιττά κιλά, την οποία δεν προσέχουν ποτέ οι άντρες. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία, όπου και διατηρεί ένα ατελιέ. Μαζί με τη φίλη της, Τούλα, παρακολουθούν κάθε μέρα τον Νίκο που έρχεται στο γυμναστήριο απέναντι από το ατελιέ και, χωρίς να του έχει μιλήσει ποτέ, τον ερωτεύεται. Ταυτόχρονα μιλάει μέσω διαδικτύου με τον Γρηγόρη, τον οποίο κανονίζει να συναντήσει από κοντά όταν θα είναι στην Ελλάδα. Ταξιδεύοντας για Ελλάδα με τη Βίκυ, η Βίκυ της λέει να αλλάξουν θέσεις, αλλά εκείνη αρνείται. Παρά το ότι αρνείται, η Βίκυ βρίσκει τρόπο να την παγιδεύσει, με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί στην οικογένεια του Νίκου ως η μελλοντική του σύζυγος. Ενώ μένει μαζί τους, κερδίζει τις καρδιές όλων, εκτός της Ανέτας, και ερωτεύεται τον μικρότερο αδελφό του Νίκου, τον Σωτήρη.


Σωτήρης Μπεζεντάκος (Αλέξης Γεωργούλης): Ο Σωτήρης είναι ο μικρός αδελφός της οικογένειας Μπεζεντάκου, ο οποίος ζει ασυμβίβαστα. Δεν μένει στο σπίτι μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια, αλλά προτιμά ένα μικρό λυόμενο στον κήπο του σπιτιού, ενώ στο εργοστάσιο προτιμά να δουλεύει μαζί με τους εργάτες παρά να είναι αφεντικό. Βγαίνει περιστασιακά με μια κοπέλα, την Κατερίνα, αλλά δεν έχει στο μυαλό του τον γάμο. Δεν εκφράζει τα συναισθήματά του με λόγια και προτιμά να γράφει τις σκέψεις του. Ξαφνιάζεται που ο αδελφός του διάλεξε μια τόσο διαφορετική γυναίκα από αυτές που συνήθως έβγαινε για να αρραβωνιαστεί και παρόλο που προσποιείται ότι δεν συμπαθεί τη Στέλλα, τελικά την ερωτεύεται, ενώ δεν γνωρίζει την αλήθεια, την οποία μαθαίνει στο τέλος.


Λάζαρος Καραγεωργόπουλος (Άρης Σερβετάλης): Ο Λάζαρος είναι ο συγκάτοικος του Γρηγόρη και ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος. Ζει στον δικό του κόσμο, αλλά ανακαλύπτει νωρίς ότι η γυναίκα που τους παρουσιάστηκε ως Στέλλα, είναι στην πραγματικότητα κάποια άλλη. Παρόλα αυτά, δεν το λέει στον Γρηγόρη και περιμένει να τα αποκαλύψει η ίδια. Έχει για κατοικίδιο ένα ιγκουάνα, τον Μήτσο, τον οποίο βλέπει ως τον καλύτερό του φίλο, με τον οποίο μιλάει, παίζει σκάκι και άλλα. Τον αντιμετωπίζει σαν να είναι άνθρωπος.


Ανέτα Μπεζεντάκου (Δάφνη Λαμπρόγιαννη): Η Ανέτα είναι η κόρη της οικογένειας Μπεζεντάκου, είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη και έχει ένα γιο, τον Μιλτιάδη. Έχει αναλάβει το εργοστάσιο της οικογένειας και είναι αυταρχική. Έχει το πάνω χέρι στο γάμο της, μέχρι που απατάει τον Παναγιώτη και όταν εκείνος το ανακαλύπτει, κάνει την επανάστασή του και παίρνει εκείνος το πάνω χέρι. Δεν συμπαθεί τη μέλλουσα νύφη της από την πρώτη στιγμή που ακούει ότι ο Νίκος αρραβωνιάστηκε στην Αυστραλία, πιστεύοντας ότι απλά έχει βάλει στο μάτι την περιουσία της οικογένειας. Η αντιπάθειά της, μεγαλώνει ακόμη περισσότερο όταν βλέπει τη Στέλλα και προσπαθεί να αποδείξει ότι κάτι δεν πάει καλά και ότι ο Νίκος αποκλείεται να ερωτευόταν ποτέ μια τέτοια γυναίκα, πόσο μάλλον να την αρραβωνιαστεί.

Δείτε τους

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved