8 Λέξεις: Αυτή είναι η πιο σέξι παρουσία στη σειρά - Ιδού και οι αποδείξεις! (Photos)
Media

8 Λέξεις: Αυτή είναι η πιο σέξι παρουσία στη σειρά - Ιδού και οι αποδείξεις! (Photos)

Μπήκε στη ζωή μας μέσα από την πετυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ, 8 Λέξεις και είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο σέξι ηθοποιούς.

Είναι μία παρουσία που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη.

Ο λόγος για την καλλονή Χαριτίνη Ηλιάδου με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια που ζει μόνιμα στη Λευκωσία τα τελευταία χρόνια και έκανε την παρθενική της εμφάνιση ως ηθοποιός στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, 8 Λέξεις!

Η Χαριτίνη Ηλιάδου είναι μοντέλο, ραδιοφωνική παραγωγός και τώρα ηθοποιός και όπως μπορείτε και εσείς να δείτε έχει τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα των θαυμαστών της!

Η Χαριτίνη Ηλιάδου υποδύεται τη Στέλλα Λογοθέτη, μία δυναμική γυναίκα που πριν ερωτευτεί τον δικηγόρο τον Στέφανο έκανε το αρχαιότερο επάγγελμα!

Ψάξαμε το Instagram account και διαθέτει έναν από τους πιο ελκυστικούς λογαριασμούς, με το σύνολο των φωτογραφιών της να αποσπά χιλιάδες like από τους φίλους και θαυμαστές της. Επαγγελματικές φωτογραφίες, φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, από την παραλία, από τα πολλά ταξίδια της στο εξωτερικό… φωτογραφίες που σίγουρα δεν μπορείς να ξεχάσεις!

Δείτε την πιο σέξι παρουσία της σειράς, 8 Λέξεις και θα τρίβεις τα μάτια σου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved