Άγριες Μέλισσες: Το πρώτο spoiler είναι δυνατό πολύ! Η φωτογραφία του Μελέτη που δεν περιμέναμε
Media

Άγριες Μέλισσες: Το πρώτο spoiler είναι δυνατό πολύ! Η φωτογραφία του Μελέτη που δεν περιμέναμε

Άγριες Μέλισσες: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες με τους πρωταγωνιστές να επιστρέφουν στο Διαφάνι, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Μαζί λοιπόν με την έναρξη των γυρισμάτων, την επιστροφή των νέων επεισοδίων ήρθε κι ένα νέο spoiler το οποίο είναι δυνατό πολύ!

Πολλά πέρασαν από το μυαλό μας, όταν είδαμε τη φωτογραφία του τηλεοπτικού Μελέτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Και είναι γεγονός πως όταν o Γιώργος Γεροντιδάκης μοιράζεται τέτοιες φωτογραφίες τότε η συνέχεια είναι γεμάτη ανατροπές.

Στο πρώτο επεισόδιο, το οποίο θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Δευτέρα (18-05), ο Κωνσταντής με τον Μελέτη, ύστερα από εντολή του Δούκα, μαζεύουν τους πιο έμπιστους άντρες τους και εξαπολύουν επίθεση εναντίον των αγροτών που συμμετέχουν στον Συνεταιρισμό προκειμένου να τους φοβίσουν και να τους οδηγήσουν σε διάλυση.

Το επόμενο πρωί βρίσκει το Διαφάνι σε μεγάλη αναστάτωση. Παράλληλα, ο Κλεομένης δείχνει να πέφτει στην παγίδα του Κωνσταντή και του Μελέτη και η πραγματική του ταυτότητα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί σε όλους ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη με το σκληρό πρόσωπο του Μελέτη.

Κι ύστερα ήρθε αυτή τη φωτογραφία που θα δεις στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved