Τέλος το YFSF! Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπεκατώρου στον αέρα του Πρωινού!
Media

Τέλος το YFSF! Η ανακοίνωση της Μαρίας Μπεκατώρου στον αέρα του Πρωινού!

Τέλος το Your Face Sounds Familiar

Η Μαρία Μπεκατώρου ανακοίνωσε on air την διακοπή του ριάλιτι μεταμορφώσεων στον ΑΝΤ1 λόγω των μέτρων ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Η Μαρία Μπεκατώρου είπε χαρακτηριστικά: «To Your Face Sounds Familiar δεν θα βγει στον αέρα, στα επόμενα επεισόδια. Δεν ήταν μια είδηση που μας έκανες χαρούμενους, κανέναν από τους συντελεστές, ούτε τους συνεργάτες μου αλλά σίγουρα ούτε και το κανάλι μου. Ήταν μονόδρομος αυτή η απόφαση, αυτή η απόφαση έπρεπε να παρθεί, διότι σε σύγκριση με το Still Standing, δεν μπορούμε να τηρήσουμε αποστάσεις ασφαλείας.»!

Και υπογράμμισε: «Είναι πάρα πολλοί άνθρωποι και ξεκινάμε από τα βασικότερα, από την προετοιμασία στα καμαρίνια. Για να στηθεί, να φτιαχτεί μια μεταμόρφωση, χρειάζονται ώρες και πάρα πολλά άτομα πάνω από ένα άτομο. Θα γινόταν η μισή δουλειά, δεν μπορεί να έρθει ο κόσμος να μας παρακολουθήσει από κοντά, που εντάξει στο τελευταίο επεισόδιο το καταφέραμε και βγήκε ένα ωραίο επεισόδιο».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αν δεν έχει τον παλμό του κοινού στο συγκεκριμένο project, δεν νομίζω ότι μπορεί να είσαι τόσο λαμπερός και τόσο δυνατός. Ο κόσμος μας έχει μάθει αλλιώς. Μπαίνει λοιπόν μια άνω τελεία και από Σεπτέμβριο θα δούμε τι θα γίνει με το Your Face Sound Familiar. Πρέπει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στην Ελλάδα»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved