Elif: Ο Ουμίτ πέφτει στην παγίδα της Γκόντζα και… δίνει το δηλητήριο στην Αρζού!
Media

Elif: Ο Ουμίτ πέφτει στην παγίδα της Γκόντζα και… δίνει το δηλητήριο στην Αρζού!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif

Η μητέρα της Λειλά θέλει να γνωρίσει η κόρη της τον Ονούρ, τον γιο του παλιού της φίλου. Η Σιταρέ λαμβάνει λουλούδια από τον Ερκούτ με ένα απειλητικό σημείωμα και τα πετάει πριν τα δει κανείς από την οικογένεια. Η Λεϊλά καταλαβαίνει τις προθέσεις της μητέρας της και της λέει πως δεν πρόκειται το σχέδιο της να πετύχει. Ο Ουμίτ νιώθει άσχημα μετά τον καφέ, που ήπιε. Η Αρζού έρχεται και τον κοιτάζει με θυμό. Είναι ακόμα έξαλλη μαζί του για τον τρόπο, που της φέρθηκε. Δεν τον βοηθάει και επιστρέφει στο δωμάτιο της.

Συγκλονιστικό και το νέο επεισόδιο της σειράς, Elif!

Η Λεϊλά καλεί τον Ονούρ και τη μητέρα του, τη Νουριγιέ, στο σπίτι της. Ο Ερκούτ στέλνει ένα μήνυμα στη Ζεϊνέπ, λέγοντας της πως πρέπει να μιλήσουν για τη Σιταρέ και τον Σελίμ. Η Γκόντζα δείχνει στον Ουμίτ ένα μπουκαλάκι με δηλητήριο και του λέει πως το βρήκε στα πράγματα της Αρζού. Ο Ουμίτ σοκάρεται στην ιδέα πως η γυναίκα του προσπάθησε να τον δηλητηριάσει. Πέφτει στην παγίδα της Γκόντζα και την σταματάει πριν φύγει. Το σχέδιο της Γκόντζα έχει πετύχει. Ο Ουμίτ δίνει στην Αρζού το φάρμακό της και κάνει σαν να μην ξέρει τίποτα για το δηλητήριο.

Συγκλονιστικό το νέο επεισόδιο της Elif!

Η Αρζού όμως αυτή τη φορά είναι αθώα. Ο Ερκούτ περιμένει τη Ζεϊνέπ αλλά εμφανίζεται ο Σελίμ. Αρχίζουν να μιλάνε αλλά καταλήγουν να τσακώνονται. Ο Σελίμ χτυπάει τον Ερκούτ. Ο Ερκούτ επιστρέφει στο γραφείο του με αίματα. Η γραμματέας του αναρωτιέται τι του συνέβη αλλά εκείνος δεν της απαντάει. Μόνος του στο γραφείο αποφασίζει να τελειώσει μόνος του τον Σελίμ. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι αποφασισμένος να πει την αλήθεια και να μιλήσει με τη Ζεϊνέπ...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved